Τάρτα με Mixed Berries
Εντυπωσιακό, εορταστικό επιδόρπιο για να "κλείσει" με τον πιο όμορφο τρόπο το μενού σας!

Συστατικά
Τάρτα με Mixed Berries
−
+
€37187.95
Ζύμη για sable
Βούτυρο
/γρ
300.0 γρ
0%
Ζάχαρη άχνη
/γρ
190.0 γρ
0%
Αυγά
/γρ
120.0 γρ
0%
αλεύρι μαλακό
/γρ
500.0 γρ
0%
Αμύγδαλα πούδρα
/γρ
60.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Για τη Μους σοκολάτας
Νερό κρύο
/ml
175.0 ml
0%
Carte D' Or Buffet Μους με Γεύση Σοκολάτα 5 kg
/γρ
100.0 γρ
0%

Καραμέλα toffee
Γλυκόζη 2
/γρ
100.0 γρ
0%
ανθός αλατιού
/γρ
3.0 γρ
0%
Γλυκόζη
/γρ
210.0 γρ
0%
Κρέμα γάλακτος
/γρ
400.0 γρ
0%
Γάλα
/γρ
100.0 γρ
0%
Ζάχαρη κρυσταλλική
/γρ
190.0 γρ
0%
Βούτυρο
/γρ
140.0 γρ
0%
Crème Patisserie
Carte D' Or Buffet Crème Patisserie 15 kg
/γρ
500.0 γρ
0%

Παγωμένο νερό
/γρ
1600.0 γρ
0%
Φυτική κρέμα
/γρ
500.0 γρ
0%
Ζωική κρέμα
/γρ
250.0 γρ
0%
Λικέρ πορτοκάλι Grand Marnier
/γρ
50.0 γρ
0%
Ξύσμα Πορτοκάλι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
/
Ζύμη για sable
-
Βούτυρο 300.0 γρ
-
Ζάχαρη άχνη 190.0 γρ
-
Αυγά 120.0 γρ
-
αλεύρι μαλακό 500.0 γρ
-
Αμύγδαλα πούδρα 60.0 γρ
-
Αλάτι
Για τη Μους σοκολάτας
-
Νερό κρύο 175.0 ml
Καραμέλα toffee
-
Γλυκόζη 2 100.0 γρ
-
ανθός αλατιού 3.0 γρ
-
Γλυκόζη 210.0 γρ
-
Κρέμα γάλακτος 400.0 γρ
-
Γάλα 100.0 γρ
-
Ζάχαρη κρυσταλλική 190.0 γρ
-
Βούτυρο 140.0 γρ
Crème Patisserie
-
Παγωμένο νερό 1600.0 γρ
-
Φυτική κρέμα 500.0 γρ
-
Ζωική κρέμα 250.0 γρ
-
Λικέρ πορτοκάλι Grand Marnier 50.0 γρ
-
Ξύσμα Πορτοκάλι 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Ζύμη για sable
Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο, τη ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι μέχρι να ομοιογενοποιηθουν.Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και τέλος την πούδρα με το αλεύρι.
Αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να κρυώσει.
-
Για τη Μους σοκολάτας
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ. Το κρύο νερό και τη μους σοκολάτα. -
Καραμέλα toffee
Κάνουμε μια καραμέλα με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη. -
Crème Patisserie
Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.