Menu
+

Ζύμη για sable

  • Βούτυρο 300.0 γρ
  • Ζάχαρη άχνη 190.0 γρ
  • Αυγά 120.0 γρ
  • αλεύρι μαλακό 500.0 γρ
  • Αμύγδαλα πούδρα 60.0 γρ
  • Αλάτι

Για τη Μους σοκολάτας

Καραμέλα toffee

  • Γλυκόζη 2 100.0 γρ
  • ανθός αλατιού 3.0 γρ
  • Γλυκόζη 210.0 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 400.0 γρ
  • Γάλα 100.0 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 190.0 γρ
  • Βούτυρο 140.0 γρ

Crème Patisserie

  • Παγωμένο νερό 1600.0 γρ
  • Φυτική κρέμα 500.0 γρ
  • Ζωική κρέμα 250.0 γρ
  • Λικέρ πορτοκάλι Grand Marnier 50.0 γρ
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 1.0 τεμ.
  1. Ζύμη για sable

    Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο, τη ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι μέχρι να ομοιογενοποιηθουν.Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και τέλος την πούδρα με το αλεύρι.

    Αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να κρυώσει.

  2. Για τη Μους σοκολάτας

    Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ. Το κρύο νερό και τη μους σοκολάτα.
  3. Καραμέλα toffee

    Κάνουμε μια καραμέλα με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.
  4. Crème Patisserie

    Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.