Τάρτα με Mixed Berries | Unilever Food Solutions
Menu
+

Ζύμη για sable

  • Βούτυρο 300 γρ
  • Ζάχαρη άχνη 190 γρ
  • Αυγά 120 γρ
  • αλεύρι μαλακό 500 γρ
  • Αμύγδαλα πούδρα 60 γρ
  • Αλάτι

Για τη Μους σοκολάτας

Καραμέλα toffee

  • Γλυκόζη 2 100 γρ
  • ανθός αλατιού 3 γρ
  • Γλυκόζη 210 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 400 γρ
  • Γάλα 100 γρ
  • Ζάχαρη κρυσταλλική 190 γρ
  • Βούτυρο 140 γρ

Crème Patisserie

  • Παγωμένο νερό 1600 γρ
  • Φυτική κρέμα 500 γρ
  • Ζωική κρέμα 250 γρ
  • Λικέρ πορτοκάλι Grand Marnier 50 γρ
  • Ξύσμα Πορτοκάλι 1 τεμ.
  1. Ζύμη για sable

    Χτυπάμε στο μίξερ με το φτερό το βούτυρο, τη ζάχαρη και μια πρέζα αλάτι μέχρι να ομοιογενοποιηθουν. Προσθέτουμε σταδιακά τα αυγά και τέλος την πούδρα με το αλεύρι.

    Αφήνουμε 1 ώρα στο ψυγείο να κρυώσει.

  2. Για τη Μους σοκολάτας

    Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ. Το κρύο νερό και τη μους σοκολάτα.
  3. Καραμέλα toffee

    Κάνουμε μια καραμέλα με τη ζάχαρη και τη γλυκόζη.
  4. Crème Patisserie

    Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί.