Menu
+

Για τη σαλάτα

  • Νερό 500.0 ml
  • Φρέσκα κρεμμύδια 120.0 γρ
  • Μανιτάρι, ψιλοκομμένο και σοταρισμένο 200.0 γρ
  • Σταφίδες 60.0 γρ
  • Kόκκινη πιπεριά, κομμένη καρέ 1.0 τεμ.
  • Κίτρινη πιπεριά, κομμένη καρέ 1.0 τεμ.
  • Αγγούρι, ψιλοκομμένο 150.0 γρ
  • Δυόσμος, ψιλοκομμένος 50.0 γρ
  • Goji berry, σοταρισμένο 100.0 γρ

Για το Dressing

  1. Για τη σαλάτα

    Αναμειγνύουμε το ταμπουλέ με κρύο νερό και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα. Ψιλοκόβουμε όλα τα συστατικά, τα προσθέτουμε στο ταμπουλέ και ανακατεύουμε καλά, έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν.
  2. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε τη βινεγκρέτ βασιλικού με την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα και στη συνέχεια, το προσθέτουμε στη σαλάτα.
  3. Chef's tip

    Μπορούμε να σερβίρουμε τη σαλάτα μόνη της, με δροσερά φυλλώματα ή με μπουκιές από κοτόπουλο.