+

Για το Κρέας

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

  • Μάνγκο 1 τεμ.
  • Baby Ρόκα 30 γρ
  • Καρότο 1 τεμ.
  • Φρέσκα Κρεμμυδάκια 2 τεμ.
  • Τοματίνια 80 γρ
  • Φρέσκο κόλιανδρο
  • Φύλλα βασιλικού
  • Αλατισμένα φιστίκια 60 γρ
  • Λάχανο κινέζικο 30 γρ
  • Αποξηραμένα ramen noodles 55 γρ
  1. Για το Κρέας

    Σε μπασίνα προσθέτουμε το ηλιέλαιο με το τζίντζερ και τα υπόλοιπα υλικά και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, τοποθετούμε το κρέας μαζί με την μαρινάδα σε σακούλα και κλείνουμε. Μαρινάρουμε για 6 ώρες τουλάχιστον.

    Βγάζουμε το κρέας από την μαρινάδα, σκουπίζουμε και ψήνουμε για 6-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Κόβουμε το κομμάτι κρέατος. Προτείνουμε το κρέας να είναι ψημένο από την προηγούμενη ημέρα.

  2. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ενός ραβδομπλέντερ. Καλό θα ήταν και το dressing να είναι έτοιμο από την προηγούμενη μέρα.

  3. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε τα noodles σε αλατισμένο νερό, κρυώνουμε και λαδώνουμε.

    Στη συνέχεια τοποθετούμε στη βάση του πιάτου τα κομμάτια του κρέατος, συνεχίζουμε να στήνουμε τα noodles με τα υπόλοιπα λαχανικά και φρούτα και τελειώνουμε με τα φιστίκια.

+