Ταϊλανδέζικο Κοτόπουλο με Βασιλικό | Unilever Food Solutions
Menu
+

Για το Κοτόπουλο

  1. Για το Κοτόπουλο

    Πλένουμε και στεγνώνουμε το στήθος κοτόπουλο, το κόβουμε σε μικρό καρέ και σοτάρουμε με το ηλιέλαιο με προσοχή να μην μας στεγνώσει (εάν πάει να στεγνώσει προσθέτουμε ζωμό). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και τη ζάχαρη και τελειώνουμε με τη Γλυκιά Σάλτσα Σόγιας και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα. Προσθέτουμε το βασιλικό και βγάζουμε από την φωτιά.

    Τηγανίζουμε το αυγό, μέχρι να πάρουμε τραγανό αποτέλεσμα.