+

Για το Κοτόπουλο

  1. Για το Κοτόπουλο

    Πλένουμε και στεγνώνουμε το στήθος κοτόπουλο, το κόβουμε σε μικρό καρέ και σοτάρουμε με το ηλιέλαιο με προσοχή να μην μας στεγνώσει (εάν πάει να στεγνώσειπροσθέτουμε ζωμό). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και τη ζάχαρη και τελειώνουμε με τηΓλυκιά Σάλτσα Σόγιαςκαι την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα. Προσθέτουμε το βασιλικό και βγάζουμε από την φωτιά.

    Τηγανίζουμε το αυγό, μέχρι να πάρουμε τραγανό αποτέλεσμα.

+