Ταϊλανδέζικο Κοτόπουλο με Βασιλικό
Ταϊλανδέζικο κοτόπουλο με μοναδικό άρωμα και γεύση!

Συστατικά
Ταϊλανδέζικο Κοτόπουλο με Βασιλικό
−
+
€0.0
Για το Κοτόπουλο
Στήθος κοτόπουλο
/γρ
180.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
40.0 γρ
0%

Ηλιέλαιο
/ml
10.0 ml
0%
Καστανή ζάχαρη
/γρ
5.0 γρ
0%
Ματσάκι βασιλικό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Αυγό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
20.0 γρ
0%

/
Για το Κοτόπουλο
-
Στήθος κοτόπουλο 180.0 γρ
-
Ηλιέλαιο 10.0 ml
-
Καστανή ζάχαρη 5.0 γρ
-
Ματσάκι βασιλικό 1.0 τεμ.
-
Αυγό 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Κοτόπουλο
Πλένουμε και στεγνώνουμε το στήθος κοτόπουλο, το κόβουμε σε μικρό καρέ και σοτάρουμε με το ηλιέλαιο με προσοχή να μην μας στεγνώσει (εάν πάει να στεγνώσει προσθέτουμε ζωμό). Στη συνέχεια, προσθέτουμε το σκόρδο και τη ζάχαρη και τελειώνουμε με τη Σάλτσα Σόγιας και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα. Προσθέτουμε το βασιλικό και βγάζουμε από την φωτιά.Τηγανίζουμε το αυγό, μέχρι να πάρουμε τραγανό αποτέλεσμα.