+

Για το Κοτόπουλο

  • Ένα κοτόπουλο 1 τεμ.

Για τη Μαρινάδα

Για το Dressing

  1. Για το Κοτόπουλο

    Καθαρίζουμε και πλένουμε το κοτόπουλο και στη συνέχεια το ανοίγουμε (ολόκληρο για σχάρα) και το μαρινάρουμε. Κρατάμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα τουλάχιστον 1 ώρα και στη συνέχεια το ψήνουμε στη σχάρα.
  2. Για τη Μαρινάδα

    Τοποθετούμε σε γουδί το σκόρδο, το λεμονόχορτο (αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια), την ρίζα κόλιανδρο ή τους σπόρους (αφού πρώτα τους έχουμε σοτάρει για να βγάλουν όλα τα αρώματα τους) και το πιπέρι και πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη σόγια.
  3. Για το Dressing

    Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε.
+