Ταϊλανδέζικο Ψητό Κοτόπουλο
Το πιο ιδιαίτερο κοτόπουλο για να κάνεις σίγουρα τη διαφορά!

Συστατικά
Ταϊλανδέζικο Ψητό Κοτόπουλο
−
+
€0.0
Για το Κοτόπουλο
Ένα κοτόπουλο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Για τη Μαρινάδα
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
0.0 γρ
0%

8 τεμάχια ρίζα κόλιανδρο ή 10 γρ σπόροι κόλιανδρο
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Κόκκους Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Palm ζάχαρη
/γρ
0.0 γρ
0%
Λεμονόχορτο κομμένο σε ψιλές φέτες
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Knorr Σάλτσα Σόγιας 1,3 kg
/γρ
50.0 γρ
0%

Για το Dressing
Γιαούρτι στραγγιστό
/γρ
250.0 γρ
0%
Χυμό λάιμ
/γρ
80.0 γρ
0%
Ξύσμα από λάιμ
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι 1 lt
/ml
80.0 ml
0%

/
Για το Κοτόπουλο
-
Ένα κοτόπουλο 1.0 τεμ.
Για τη Μαρινάδα
-
8 τεμάχια ρίζα κόλιανδρο ή 10 γρ σπόροι κόλιανδρο
-
Κόκκους Πιπέρι
-
Palm ζάχαρη
-
Λεμονόχορτο κομμένο σε ψιλές φέτες
Για το Dressing
-
Γιαούρτι στραγγιστό 250.0 γρ
-
Χυμό λάιμ 80.0 γρ
-
Ξύσμα από λάιμ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Κοτόπουλο
Καθαρίζουμε και πλένουμε το κοτόπουλο και στη συνέχεια το ανοίγουμε (ολόκληρο για σχάρα) και το μαρινάρουμε. Κρατάμε το κοτόπουλο στη μαρινάδα τουλάχιστον 1 ώρα και στη συνέχεια το ψήνουμε στη σχάρα. -
Για τη Μαρινάδα
Τοποθετούμε σε γουδί το σκόρδο, το λεμονόχορτο (αφού πρώτα το έχουμε κόψει σε μικρά κομμάτια), την ρίζα κόλιανδρο ή τους σπόρους (αφού πρώτα τους έχουμε σοτάρει για να βγάλουν όλα τα αρώματα τους) και το πιπέρι και πολτοποιούμε. Στη συνέχεια προσθέτουμε τη ζάχαρη και τη σόγια. -
Για το Dressing
Τοποθετούμε σε μπασίνα όλα τα υλικά και ομογενοποιούμε.