+

Για το Τηγανιτό Καβούρι

  • Αραχιδέλαιο 140 γρ
  • Μαλακό καβούρι, καθαρισμένο και κομμένο 1000 γρ

Για τη Σάλτσα

  1. Για το Πανάρισμα

    Ανακατεύουμε τα διαφορετικά αλεύρια και σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα δύο αυγά. Πανάρουμε το καβούρι περνώντας τοαπό αλεύρι, μετά αυγό και ξανά αλεύρι.
  2. Για το Τηγανιτό Καβούρι

    Ζεσταίνουμε το λάδι στους 180° με Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι σε ένα wok. Ρίχνουμε το καβούρι και το τηγανίζουμε μέχρι να πάρει χρυσό χρώμα και να μαγειρευτεί. Στραγγίζουμε το λάδι και το αφήνουμε στην άκρη.
  3. Για τη Σάλτσα

    Στο ίδιο wok, ζεσταίνουμε λίγο λάδι. Σοτάρουμε το σκόρδο, το τζίντζερ και το κρεμμύδι μέχρι να βγάλουν τα αρώματα τους. Προσθέτουμε την πικάντικη σάλτσα με τσίλι και ανακατεύουμε καλά. Γυρνάμε το ψητό καβούρι και τα υπόλοιπα συστατικά – τα καρότα και τα φρέσκα κρεμμύδια. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
+