+

Για το Ρύζι

  • Αραχιδέλαιο 100 γρ
  • Σκόρδο, χοντροκομμένο 30 γρ
  • Κρεμμύδια, κομμένα σε μεσαία καρέ 60 γρ
  • Γαρίδες 250 γρ
  • Ζαμπόν σε κύβους 250 γρ
  • Αυγά χτυπημένα 5 τεμ.
  • Ρύζι, μαγειρεμένο για μια ημέρα 1000 γρ
  • Φρέσκα κρεμμύδια 30 γρ
  • Κάσιους 300 γρ
  1. Για το Ρύζι

    Ζεσταίνουμε σε ένα wok το αραχιδέλαιο. Βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε, μέχρι να βγάλει τα αρώματα του. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την Πάστα Τσίλι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να τηγανιστεί. Ανεβάζουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.
+