Menu
+

Για το Ρύζι

  • Αραχιδέλαιο 100.0 γρ
  • Σκόρδο, χοντροκομμένο 30.0 γρ
  • Κρεμμύδια, κομμένα σε μεσαία καρέ 60.0 γρ
  • Γαρίδες 250.0 γρ
  • Ζαμπόν σε κύβους 250.0 γρ
  • Αυγά χτυπημένα 5.0 τεμ.
  • Ρύζι, μαγειρεμένο για μια ημέρα 1000.0 γρ
  • Φρέσκα κρεμμύδια 30.0 γρ
  • Κάσιους 300.0 γρ
  • Πάστα Τσίλι 200.0 γρ
  1. Για το Ρύζι

    Ζεσταίνουμε σε ένα wok το αραχιδέλαιο. Βάζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και σοτάρουμε, μέχρι να βγάλει τα αρώματα του. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την Πάστα Τσίλι και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το ρύζι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να τηγανιστεί. Ανεβάζουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά. Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.