+

Χοιρινό

Σάλτσα κόλιανδρου – μέντας

Προετοιμασία παρουσίασης

  1. Χοιρινό

    Καρυκεύουμε το χοιρινό με την πάπρικα, το θυμάρι και το αλάτι, το τοποθετούμε σε ένα γαστρονόμο και προσθέτουμε το μηλίτη. Το τυλίγουμε και το ψήνουμε στο φούρνο στους 130 βαθμούς για δυόμιση ώρες. Στη συνέχεια βγάζουμε το χαρτί και συνεχίζουμε το ψήσιμο για 40 λεπτά. Βγάζουμε το χοιρινό από το φούρνο και το καλύπτουμε με ένα σελοφάν και το αφήνουμε να ξεκουραστεί για 10-15 λεπτά. Ξεψαχνίζουμε το χοιρινό σε λεπτές ίνες.
  2. Σάλτσα κόλιανδρου – μέντας

    Ψιλοκόβουμε τον κόλιανδρο με τα φύλλα μέντας. Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη πιπεριά, το αλάτι, το κύμινο, το σκόρδο και την Vinaigrette μοσχολέμονου, ανακατεύουμε και ολοκληρώνουμε με ξύσμα από lime.
  3. Προετοιμασία παρουσίασης

    • Κόβουμε και ψήνουμε τις φέτες του ανανά
    • Ψήνουμε τις ρόκες του καλαμποκιού
    • Κόβουμε ζουλιέν το λάχανο
    • Λιώνουμε το αβοκάντο
  4. Παρουσίαση

    Ζεσταίνουμε την τορτίγια και προσθέτουμε πρώτα το Cream Cheese, στη συνέχεια το λάχανο και το αργοψημένο χοιρινό. Γαρνίρουμε με το αβοκάντο και τη σάλτσα του κόλιανδρου. Σερβίρουμε με τις ψιλές φέτες ανανά και τα κομμάτια λεμονιού.
+