Τορτίγια με γαρίδες και μάνγκο
Μια δροσερή, καλοκαιρινή και ελαφριά εκδοχή της μεξικάνικης κουλτούρας, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Συστατικά
Τορτίγια με γαρίδες και μάνγκο
−
+
€0.0
Για το Dressing
Ψιλοκομμένος κόλιανδρος
/γρ
2.0 γρ
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/ml
200.0 ml
0%

Hellmann’s Real Μαγιονέζα 2 lt
/γρ
1000.0 γρ
0%
.jpg)
Για τις Γαρίδες
Γαρίδες Νο3 ψητές
/γρ
10.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ξίδι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φύλλα δάφνης
/τεμ.
0.0 τεμ.
0%
Για την Παρουσίαση
Τορτίγια
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδι πίκλα (κομμένο φέτες σε ξίδι και αλάτι)
/γρ
2.0 γρ
0%
Σπανάκι
/γρ
2.0 γρ
0%
Μάνγκο φέτες
/γρ
5.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
-
Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 2.0 γρ
Για τις Γαρίδες
-
Γαρίδες Νο3 ψητές 10.0 γρ
-
Πιπέρι
-
Ξίδι
-
Φύλλα δάφνης
Για την Παρουσίαση
-
Τορτίγια 1.0 τεμ.
-
Κρεμμύδι πίκλα (κομμένο φέτες σε ξίδι και αλάτι) 2.0 γρ
-
Σπανάκι 2.0 γρ
-
Μάνγκο φέτες 5.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με τη βινεγκρέτ και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε όσο αλάτι χρειάζεται και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. -
Για τις Γαρίδες
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις γαρίδες με λίγο ξίδι, κόκκους από πιπέρι και δαφνόφυλλο. -
Για την Παρουσίαση
Απλώνουμε το σπανάκι, το μάνγκο και τις γαρίδες πάνω στην αραβική πίτα. Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας και το κρεμμύδι πίκλα και τυλίγουμε την πίτα.