Τορτίγια με γαρίδες και μάνγκο
Μια δροσερή, καλοκαιρινή και ελαφριά εκδοχή της μεξικάνικης κουλτούρας, για όλες τις ώρες της ημέρας.

Συστατικά
Για το Dressing
-
Ψιλοκομμένος κόλιανδρος 2 γρ
Για τις Γαρίδες
-
Γαρίδες Νο3 ψητές 10 γρ
-
Πιπέρι
-
Ξίδι
-
Φύλλα δάφνης
Για την Παρουσίαση
-
Τορτίγια 1 τεμ.
-
Κρεμμύδι πίκλα (κομμένο φέτες σε ξίδι και αλάτι) 2 γρ
-
Σπανάκι 2 γρ
-
Μάνγκο φέτες 5 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με τη βινεγκρέτ και τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε όσο αλάτι χρειάζεται και βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο. -
Για τις Γαρίδες
Καθαρίζουμε και βράζουμε τις γαρίδες με λίγο ξίδι, κόκκους από πιπέρι και δαφνόφυλλο. -
Για την Παρουσίαση
Απλώνουμε το σπανάκι, το μάνγκο και τις γαρίδες πάνω στην αραβική πίτα. Προσθέτουμε το μείγμα μαγιονέζας και το κρεμμύδι πίκλα και τυλίγουμε την πίτα.