Τορτίγια με κινόα, τόνο και κόκκινα φασόλια
Η Χρυσή τροφή - ο σπόρος της Γης όπως την αποκαλούν οι λαοί της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για τον μικροσκοπικό αποξηραμένο καρπό του φυτού της Κινόα, ο οποίος έχει περισσότερες πρωτεΐνες και από το σιτάρι. Περιέχει επίσης Ω3 λιπαρά, κάλιο, σίδηρο, αμινοξέα και πληθώρα άλλων ευεργετικών χαρακτηριστικών.

Συστατικά
Σαλάτα
-
Κινόα βρασμένο 30 γρ
-
Τόνος σε νερό 23 γρ
-
Φασόλι κόκκινο cannellini 27 γρ
-
Αγγούρι (σε κύβους) 12 γρ
-
Κρεμμύδι (σε κύβους) 3 γρ
-
Τομάτα (σε κύβους) 14 γρ
Dressing
-
Δυόσμο φρέσκο
Για το σερβίρισμα
Στάδια εκτέλεσης
-
Σαλάτα
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κινόα, τον τόνο, τα φασόλια, το κρεμμύδι, την τομάτα και το αγγούρι. -
Dressing
Σε ένα μικρό δοχείο αναμιγνύουμε την Βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε το μείγμα στο μπολ με την κινόα και τον τόνο. -
Για το σερβίρισμα
Αλείφουμε στην τορτίγια την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα και προσθέτουμε το μείγμα με την κινόα και τον τόνο. Τυλίγουμε προσεκτικά.