+

Σαλάτα

  • Κινόα βρασμένο 30 γρ
  • Τόνος σε νερό 23 γρ
  • Φασόλι κόκκινο cannellini 27 γρ
  • Αγγούρι (σε κύβους) 12 γρ
  • Κρεμμύδι (σε κύβους) 3 γρ
  • Τομάτα (σε κύβους) 14 γρ

Dressing

Για το σερβίρισμα

  1. Σαλάτα

    Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κινόα, τον τόνο, τα φασόλια, το κρεμμύδι, την τομάτα και το αγγούρι.
  2. Dressing

    Σε ένα μικρό δοχείο αναμιγνύουμε την Βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε το μείγμα στο μπολ με την κινόα και τον τόνο.
  3. Για το σερβίρισμα

    Αλείφουμε στην τορτίγια την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα και προσθέτουμε το μείγμα με την κινόα και τον τόνο. Τυλίγουμε προσεκτικά.
+