Τορτίγια με κινόα, τόνο και κόκκινα φασόλια
Η Χρυσή τροφή - ο σπόρος της Γης όπως την αποκαλούν οι λαοί της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για τον μικροσκοπικό αποξηραμένο καρπό του φυτού της Κινόα, ο οποίος έχει περισσότερες πρωτεΐνες και από το σιτάρι. Περιέχει επίσης Ω3 λιπαρά, κάλιο, σίδηρο, αμινοξέα και πληθώρα άλλων ευεργετικών χαρακτηριστικών.

Συστατικά
Τορτίγια με κινόα, τόνο και κόκκινα φασόλια
−
+
€0.0
Σαλάτα
Κινόα βρασμένο
/γρ
30.0 γρ
0%
Τόνος σε νερό
/γρ
23.0 γρ
0%
Φασόλι κόκκινο cannellini
/γρ
27.0 γρ
0%
Αγγούρι (σε κύβους)
/γρ
12.0 γρ
0%
Κρεμμύδι (σε κύβους)
/γρ
3.0 γρ
0%
Τομάτα (σε κύβους)
/γρ
14.0 γρ
0%
Dressing
???Sμο Fρ?Sκ?
/
0.0
0%
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/ml
4.0 ml
0%

Για το σερβίρισμα
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
25.0 γρ
0%

/
Σαλάτα
-
Κινόα βρασμένο 30.0 γρ
-
Τόνος σε νερό 23.0 γρ
-
Φασόλι κόκκινο cannellini 27.0 γρ
-
Αγγούρι (σε κύβους) 12.0 γρ
-
Κρεμμύδι (σε κύβους) 3.0 γρ
-
Τομάτα (σε κύβους) 14.0 γρ
Dressing
-
???Sμο Fρ?Sκ?
Για το σερβίρισμα
Στάδια εκτέλεσης
-
Σαλάτα
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε την κινόα, τον τόνο, τα φασόλια, το κρεμμύδι, την τομάτα και το αγγούρι. -
Dressing
Σε ένα μικρό δοχείο αναμιγνύουμε την Βινεγκρέτ εσπεριδοειδών με το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε το μείγμα στο μπολ με την κινόα και τον τόνο. -
Για το σερβίρισμα
Αλείφουμε στην τορτίγια την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα και προσθέτουμε το μείγμα με την κινόα και τον τόνο. Τυλίγουμε προσεκτικά.