+

Για το Dressing

Για τη Σαλάτα

Για το Σερβίρισμα

  • Τορτίγια ολικής άλεσης 1 τεμ.
  • Κοτόπουλο ψητό ψιλοκομμένο 50 γρ
  • Τυρί τσένταρ 10 γρ
  • Καρότο ζουλιέν 10 γρ
  • Μαρούλι ζουλιέν 15 γρ
  1. Για το Dressing

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα με το maple syrup και διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο.
  2. Για τη Σαλάτα

    Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε καλά το αγγούρι, το ροδάκινο, το χυμό λάιμ, την πιπεριά και το κρεμμύδι και διατηρούμε στο ψυγείο.
  3. Για το Σερβίρισμα

    Αλείφουμε στη μισή τορτίγια το μείγμα με τη μαγιονέζα και στο κέντρο απλώνουμε το καρότο, το κοτόπουλο, το μαρούλι, το τυρί και τη σάλτσα από αγγούρι και ροδάκινο. Συνοδεύουμε με σαλάτα, η οποία αποτελείται από τα υλικά της γέμισης (κομμένα μπρινουάζ) αρωματισμένα με Vinaigrette μοσχολέμονου.
+