Τορτίγια με κοτόπουλο, αγγούρι και ροδάκινο
Το τυλιχτό σάντουιτς με τορτίγια, κοτόπουλο και ροδάκινο, που θα σε ενθουσιάσει με την αρμονία των γεύσεών του!

Συστατικά
Τορτίγια με κοτόπουλο, αγγούρι και ροδάκινο
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann's Μαγιονέζα Deli 5 lt
/γρ
45.0 γρ
0%

Maple syrup
/γρ
10.0 γρ
0%
Για τη Σαλάτα
Hellmann's Βινεγκρέτ με Εσπεριδοειδή 1 lt
/ml
10.0 ml
0%

Αγγούρι (κομμένο ζουλιέν)
/γρ
60.0 γρ
0%
Ροδάκινο (κομμένο ζουλιέν)
/γρ
40.0 γρ
0%
Χυμό lime
/γρ
5.0 γρ
0%
Πιπεριά τσαλαπένιος ψιλοκομμένη
/mg
500.0 mg
0%
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/γρ
3.0 γρ
0%
Για το Σερβίρισμα
Τορτίγια ολικής άλεσης
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κοτόπουλο ψητό ψιλοκομμένο
/γρ
50.0 γρ
0%
Τυρί τσένταρ
/γρ
10.0 γρ
0%
Καρότο ζουλιέν
/γρ
10.0 γρ
0%
Μαρούλι ζουλιέν
/γρ
15.0 γρ
0%
/
Για το Dressing
-
Maple syrup 10.0 γρ
Για τη Σαλάτα
-
Αγγούρι (κομμένο ζουλιέν) 60.0 γρ
-
Ροδάκινο (κομμένο ζουλιέν) 40.0 γρ
-
Χυμό lime 5.0 γρ
-
Πιπεριά τσαλαπένιος ψιλοκομμένη 500.0 mg
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 3.0 γρ
Για το Σερβίρισμα
-
Τορτίγια ολικής άλεσης 1.0 τεμ.
-
Κοτόπουλο ψητό ψιλοκομμένο 50.0 γρ
-
Τυρί τσένταρ 10.0 γρ
-
Καρότο ζουλιέν 10.0 γρ
-
Μαρούλι ζουλιέν 15.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την Hellmann’s Deli Μαγιονέζα με το maple syrup και διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο. -
Για τη Σαλάτα
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε καλά το αγγούρι, το ροδάκινο, το χυμό λάιμ, την πιπεριά και το κρεμμύδι και διατηρούμε στο ψυγείο. -
Για το Σερβίρισμα
Αλείφουμε στη μισή τορτίγια το μείγμα με τη μαγιονέζα και στο κέντρο απλώνουμε το καρότο, το κοτόπουλο, το μαρούλι, το τυρί και τη σάλτσα από αγγούρι και ροδάκινο. Συνοδεύουμε με σαλάτα, η οποία αποτελείται από τα υλικά της γέμισης (κομμένα μπρινουάζ) αρωματισμένα με Vinaigrette μοσχολέμονου.