Τορτίγια με Crispy Κοτόπουλο, Τεριγιάκι Μαγιονέζα, Αβοκάντο και Πικάντικη Σαλάτα
Ένα εμπνευσμένο πιάτο για στιγμές γεμάτες γεύση!

Συστατικά
Για το κοτόπουλο
-
Στήθος κοτόπουλο 4 τεμ.
-
Ginger ψιλοκομμένο 30 γρ
-
Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 τεμ.
-
Χυμό και ξύσμα απο ένα λάιμ
-
Αυγά
-
Αλεύρι
-
Γαλέτα Panko
-
1 & 1/2 Σκελίδα Σκόρδου ψιλοκομμένη
Για την Teriyaki Mayo
Για τη Spicy Salad
-
Παντζάρι κομμένα ζουλιέν 70 γρ
-
Καρότα κομμένα ζουλιέν 100 γρ
-
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
-
Ρέβα ζουλιέν 65 γρ
-
1/2 κρεμμύδι ξερό λευκό
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το κοτόπουλο
Κόβουμε τα στήθη σε φέτες.Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με τα υλικά για περίπου 2 ώρες. Πανάρουμε τα σήθη με την panko και στοκάρω στο ψυγείο. -
Για την Teriyaki Mayo
Αναμειγνύουμε τα υλικά. -
Για τη Spicy Salad
Σε μια μπασίνα βάζουμε τα λαχανικά με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να μαλακώσουν. Αφαιρούμε τα υγρά και προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιαςκαι τον κόλλιανδρο. -
Τελικό μοντάρισμα
Στη βάση της tortilla βάζουμε teriyaki mayo. Απλώνουμε το avocado σε λεπτές φέτες. Προσθέτουμε το τηγανιτό κοτόπουλο και τη σαλάτα. Κλείνουμε την tortilla με όλα τα υλικά μέσα.