Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου με αρωματική Hot Sauce βουτύρου
Μπακαλιάρος σε ...αρωματική εκδοχή.

Συστατικά
Τραγανό φιλέτο μπακαλιάρου με αρωματική Hot Sauce βουτύρου
−
+
€0.0
Για το βούτυρο
Βούτυρο
/γρ
100.0 γρ
0%
ανθός αλατιού
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Chives
/γρ
20.0 γρ
0%
Hellmann's Hot Sauce 95ml
/γρ
20.0 γρ
0%
Για το Ψάρι
Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο
/γρ
500.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Σερβίρουμε
Knorr Κινόα με Τομάτα, Καρότα, Ελιές και Κάπαρη 548 γρ
/γρ
0.0 γρ
0%

Σπανάκι
/γρ
0.0 γρ
0%
Μυρώνια
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για το βούτυρο
-
Βούτυρο 100.0 γρ
-
ανθός αλατιού
-
Chives 20.0 γρ
-
Hellmann's Hot Sauce 95ml 20.0 γρ
Για το Ψάρι
-
Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο 500.0 γρ
-
Ελαιόλαδο
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Σερβίρουμε
-
Σπανάκι
-
Μυρώνια
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το βούτυρο
Αναμιγνύουμε με προσοχή σεμπασίνατο μαλακωμένοβούτυρo (σε θερμοκρασία δωματίου), το ψιλοκομμένο chives,με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μας σε διαφάνεια καιρολάρουμε, κρατάμε στο ψυγείο. -
Για το Ψάρι
Καρυκεύομε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το φιλέτο του ψαριού και στη συνέχεια σοτάρουμεπρώτα από την πλευρά του δέρματος, μέχρι να πάρουμε ένα κρίσπι αποτέλεσμα και μετά και την άλλη πλευρά. -
Σερβίρουμε
Συνοδεύουμε το φιλέτο μας με δυο ροδέλες από το αρωματικό και καυτερό βούτυρο μας, τραγάνα τσιγαριαστά χόρτα ή με σαλάτα Quinoa Knorr Smart food με σπανάκι, μυρώνια και δροσερό dressing εσπεριδοειδών.