Menu

Συστατικά

+

Για το βούτυρο

Για το Ψάρι

  • Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο 500.0 γρ
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Σερβίρουμε


Μπακαλιάρος σε ...αρωματική εκδοχή.

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το βούτυρο

    Αναμιγνύουμε με προσοχή σεμπασίνατο μαλακωμένοβούτυρo (σε θερμοκρασία δωματίου), το ψιλοκομμένο chives,με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα μας σε διαφάνεια καιρολάρουμε, κρατάμε στο ψυγείο.
  2. Για το Ψάρι

    Καρυκεύομε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι το φιλέτο του ψαριού και στη συνέχεια σοτάρουμεπρώτα από την πλευρά του δέρματος, μέχρι να πάρουμε ένα κρίσπι αποτέλεσμα και μετά και την άλλη πλευρά.
  3. Σερβίρουμε

    Συνοδεύουμε το φιλέτο μας με δυο ροδέλες από το αρωματικό και καυτερό βούτυρο μας, τραγάνα τσιγαριαστά χόρτα ή με σαλάτα Quinoa Knorr Smart food με σπανάκι, μυρώνια και δροσερό dressing εσπεριδοειδών.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού