Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση και σύνθεση τριλογίας

  • Ψωμί προζυμένιο

Για τον κιμά

Για την κοτοσαλάτα

  • Φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο 200.0 γρ
  • Γιαούρτι 50.0 γρ
  • Hellmann’s Professional 5 lt 50.0 γρ
  • λεμόνι 1.0 τεμ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα 3.0 γρ

Για την πανσέτα


Ένα πιάτο για όλα τα γούστα, με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση και σύνθεση τριλογίας

    Χρειαζόμαστε 6 φέτες προζυμένιο ψωμί.
  2. Για τον κιμά

    Σοτάρουμε σε ελαιόλαδο τον κιμά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα μπαχαρικά, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Πολτοποιούμε το μαϊντανό και τον ομογενοποιούμε με την μαγιονέζα, καρυκεύοντας με πιπέρι και μπούκοβο, ενώ τελειώνουμε με ξίδι. Σε ψημένη φέτα ψωμιού, προσθέτουμε τη μαγιονέζα μαϊντανού, τον σοταρισμένο κιμά και τελειώνουμε με τοματίνια, φέτες κρεμμυδιού και φριζέ μαϊντανό.
  3. Για την κοτοσαλάτα

    Τοποθετούμε το βραστό κοτόπουλο σε μπασίνα μαζί με το γιαούρτι και τη μαγιονέζα, καρυκεύουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και τελειώνουμε με χυμό και ζέστ ενός λεμονιού.Σε ψημένη φέτα ψωμιού προσθέτουμε τη σαλάτα και τελειώνουμε με φέτες αγγουριού και κονφί τοματίνια.
  4. Για την πανσέτα

    Μαρινάρουμε την πανσέτα με τα μπαχαρικά και το ελαιόλαδο και τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες. Στη συνέχεια, ψήνουμε είτε σε προθερμασμένο φούρνο είτε σε σχάρα, αφού πρώτα την έχουμε κόψει σε φέτες.Σε ψημένη φέτα ψωμιού προσθέτουμε πουρέ από παντζάρι, φέτες από πανσέτα και τελειώνουμε με ψητά μανιτάρια και ντρόπς μαγιονέζας.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού