Τσάτνευ Τομάτας
Αγαπημένη, ελαφρώς πικάντικη συνταγή, για να συνοδεύσετε οτιδήποτε θελήσετε!

Συστατικά
Τσάτνευ Τομάτας
Για το τσάτνευ τομάτας



Για το τσάτνευ τομάτας
-
Πράσινη Πιπεριά Τσίλι 1.0 τεμ.
-
Ginger ψιλοκομμένο
-
Μικρό κομμάτι τζίντζερ
-
Ξύδι από κόκκινο κρασί 150.0 ml
-
Καστανή ζάχαρη 150.0 γρ
-
Αγγουράκια κορνισόν 50.0 γρ
-
Κάπαρη 25.0 γρ
-
1/2 Μάτσο Κόλιανδρο
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Ελαιόλαδο
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το τσάτνευ τομάτας
Σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τη μισή πιπεριά και το τζίντζερ (ψιιλοκόβουμε περίπου 5 εκ.).
Στη συνέχεια προσθέτουμε την τομάτα, το ξύδι και τη ζάχαρη και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου μισή ώρα μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν το μείγμα μας έχει πάρει πλέον τη μορφή τις μαρμελάδας, ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το αγγουράκι και την κάπαρη. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τελειώνουμε με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.