Menu

Συστατικά

+

Για το τσάτνευ τομάτας

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το τσάτνευ τομάτας

    Σοτάρουμε με ελαιόλαδο το κρεμμύδι, το σκόρδο. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τη μισή πιπεριά και το τζίντζερ (ψιιλοκόβουμε περίπου 5 εκ.). 

    Στη συνέχεια προσθέτουμε την τομάτα, το ξύδι και τη ζάχαρη και αφήνουμε το μείγμα να σιγοβράσει για περίπου μισή ώρα μέχρι να φύγουν όλα τα υγρά. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Όταν το μείγμα μας έχει πάρει πλέον τη μορφή τις μαρμελάδας, ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το αγγουράκι και την κάπαρη. Αφαιρούμε από τη φωτιά και τελειώνουμε με τον ψιλοκομμένο κόλιανδρο.