Φαγκρί Φρικασέ σε Κρούστα Μαγιονέζας
Εκλεπτυσμένες γεύσεις και τεχνικές αναδεικνύουν ένα κυρίως πιάτο με βάση το φιλέτο ψάρι.
-me-krousta-magionezas-food-solution-christmas-925x457.jpg)
Συστατικά
Φαγκρί Φρικασέ σε Κρούστα Μαγιονέζας
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
100.0 γρ
0%

Τριμμένο Πεκορίνο
/γρ
90.0 γρ
0%
Φιλέτο Φαγκρί
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδια Φρέσκα
/τεμ.
7.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδι
/γρ
1.0 γρ
0%
Σπανάκι
/γρ
300.0 γρ
0%
Σταμναγκάθι
/γρ
200.0 γρ
0%
Μυρώνια
/γρ
50.0 γρ
0%
Άνηθος
/γρ
50.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Ψαριού σε Πάστα 1 kg
/γρ
100.0 γρ
0%

λεμόνι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
/
Εκτέλεση
-
Τριμμένο Πεκορίνο 90.0 γρ
-
Φιλέτο Φαγκρί 2.0 τεμ.
-
Κρεμμύδια Φρέσκα 7.0 τεμ.
-
Κρεμμύδι 1.0 γρ
-
Σπανάκι 300.0 γρ
-
Σταμναγκάθι 200.0 γρ
-
Μυρώνια 50.0 γρ
-
Άνηθος 50.0 γρ
-
λεμόνι 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε μπασίνα ομογενοποιούμε τη μαγιονέζα, το πεκορίνο και τα μυρωδικά εάν επιθυμούμε για την κρούστα.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε καρέ και ψιλοκόβουμε τον άνηθο.Καθαρίζουμε και φιλετάρουμε το ψάρι, το σοτάρουμε και το αρωζάρουμε και κρατάμε σε ζεστό μέρος.Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι, προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.Τέλος, προσθέτουμε τα χόρτα, τα ιδρώνουμε και σβήνουμε με το ζωμό, αφήνουμε να βράσουν μέχρι να μαλακώσει το κοτσανάκι, τελειώνουμε με χυμό και ζέστ λεμονιού και δένουμε με βούτυρο.Παίρνουμε το σοταρισμένο φιλέτο ψαριού και το καλύπτουμε με την κρούστα, περνάμε από σαλαμάνδρα και τέλος, σερβίρουμε με τα χόρτα μας.