Χοιρινά Κεφτεδάκια Bánh Mì σε Δροσερή Μπαγκέτα με Λαχανικά
Εξωτικό twist στα παραδοσιακά κεφτεδάκια σε sandwich, με άρωμα από Βιετνάμ!

Συστατικά
Χοιρινά Κεφτεδάκια Bánh Mì σε Δροσερή Μπαγκέτα με Λαχανικά
−
+
€0.0
Για τα Κεφτεδάκια
Χοιρινός Κιμάς Άπαχος
/γρ
450.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Φρέσκο Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Καστανή ζάχαρη
/γρ
10.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Καρότα κομμένα ζουλιέν
/γρ
250.0 γρ
0%
Λευκό Βαλσάμικο
/γρ
40.0 γρ
0%
Φρέσκος Βασιλικός
/γρ
0.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
5.0 γρ
0%

Για το Sandwich
Hellmann's Real Μαγιονέζα 5 lt
/ml
0.0 ml
0%

Φρέσκος Κόλιανδρος
/γρ
0.0 γρ
0%
Ταλιατέλες Αγγουριού
/γρ
0.0 γρ
0%
Καρότα κομμένα ζουλιέν
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τα Κεφτεδάκια
-
Χοιρινός Κιμάς Άπαχος 450.0 γρ
-
Φρέσκο Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2.0 τεμ.
-
Καστανή ζάχαρη 10.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Καρότα κομμένα ζουλιέν 250.0 γρ
-
Λευκό Βαλσάμικο 40.0 γρ
-
Φρέσκος Βασιλικός
Για το Sandwich
-
Φρέσκος Κόλιανδρος
-
Ταλιατέλες Αγγουριού
-
Καρότα κομμένα ζουλιέν
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Κεφτεδάκια
Σε μπασίνα ανακατεύουμε τον κιμά με το βασιλικό, το κρεμμύδι, τη ζάχαρη και τη σάλτσαΤσίλι, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ομογενοποιούμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 190° για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί αποτέλεσμα.
Τοποθετούμε τα κομμένα καρότα σε μπολ με ξύδι και ζάχαρη για 1 ώρα τουλάχιστον. -
Για το Sandwich
Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας στρώνουμε μαγιονέζα, προσθέτουμε τα καρότα, τα φλέικς αγγουριού και τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με φρέσκο κόλιανδρο.