Χοιρινά Κεφτεδάκια Bánh Mì σε Δροσερή Μπαγκέτα με Λαχανικά
Εξωτικό twist στα παραδοσιακά κεφτεδάκια σε sandwich, με άρωμα από Βιετνάμ!

Συστατικά
Για τα Κεφτεδάκια
-
Χοιρινός Κιμάς Άπαχος 450 γρ
-
Φρέσκο Κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 2 τεμ.
-
ανενεργο Knorr Πάστα Τσίλι 920 gr 5 γρ
-
Καστανή ζάχαρη 10 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Καρότα κομμένα ζουλιέν 250 γρ
-
Λευκό Βαλσάμικο 40 γρ
-
Φρέσκος Βασιλικός
Για το Sandwich
-
Φρέσκος Κόλιανδρος
-
Ταλιατέλες Αγγουριού
-
Καρότα κομμένα ζουλιέν
Chef's Tip
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Κεφτεδάκια
Σε μπασίνα ανακατεύουμε τον κιμά με το βασιλικό, το κρεμμύδι, τη ζάχαρη και την Πάστα Τσίλι, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ομογενοποιούμε και πλάθουμε τα κεφτεδάκια. Τοποθετούμε σε ταψί, στο οποίο έχουμε στρώσει αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε στους 190° για 20 λεπτά, μέχρι να πάρουμε ένα χρυσαφί αποτέλεσμα. Τοποθετούμε τα κομμένα καρότα σε μπολ με ξύδι και ζάχαρη για 1 ώρα τουλάχιστον. -
Για το Sandwich
Στο κάτω μέρος της μπαγκέτας στρώνουμε μαγιονέζα, προσθέτουμε τα καρότα, τα φλέικς αγγουριού και τα κεφτεδάκια και τελειώνουμε με φρέσκο κόλιανδρο. -
Chef's Tip
Για πιο πικάντικη γεύση μπορούμε στο τέλος να χρησιμοποιήσουμε το dressing Καυτερή Πιπεριά με Tabasco ή για μια πιο μεσογειακή προσέγγιση το dressing Λιαστή Τομάτα με Βασιλικό.