Χοιρινή Σπάλα Μπραιζέ με Μηλίτη και Παστινάκι
Εύκολη συνταγή για ένα καταπληκτικό χοιρινό κατσαρόλας με λαχανικά.

Συστατικά
Χοιρινή Σπάλα Μπραιζέ με Μηλίτη και Παστινάκι
−
+
€0.0
Εκτέλεση
Ελαιόλαδο
/ml
60.0 ml
0%
Χοιρινή Σπάλα
/kg
1.0 kg
0%
Κρεμμύδι
/γρ
200.0 γρ
0%
Σέλερι
/γρ
100.0 γρ
0%
Παστινάκι
/γρ
300.0 γρ
0%
Φύλλα δάφνης
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Αλεύρι
/γρ
30.0 γρ
0%
Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Βοδινού σε Gel 800 gr
/γρ
30.0 γρ
0%

Αλμύρα
/γρ
0.0 γρ
0%
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Ελαιόλαδο 60.0 ml
-
Χοιρινή Σπάλα 1.0 kg
-
Κρεμμύδι 200.0 γρ
-
Σέλερι 100.0 γρ
-
Παστινάκι 300.0 γρ
-
Φύλλα δάφνης 2.0 τεμ.
-
Αλεύρι 30.0 γρ
-
Αλμύρα
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Κόβουμε το χοιρνό και το παστινάκι σε καρέ. Κόβουμε ζουλιέν το κρεμμύδι και το σέλερι. Σοτάρουμε το χοιρινό σταδιακά και στη συνέχεια στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σέλερι και το παστινάκι μέχρι να ροδίσουν. Έπειτα προσθέτουμε το σοταρισμένο κρέας και πασπαλίζουμε με αλεύρι, σβήνουμε με το μηλίτη και το ζωμό, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σιγοβράζουμε (στο φούρνο) για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρουμε με την αλμύρα και ψιλοκομμένoμαϊντανό.