Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Κόβουμε το χοιρνό και το παστινάκι σε καρέ. Κόβουμε ζουλιέν το κρεμμύδι και το σέλερι. Σοτάρουμε το χοιρινό σταδιακά και στη συνέχεια στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι με το σέλερι και το παστινάκι μέχρι να ροδίσουν. Έπειτα προσθέτουμε το σοταρισμένο κρέας και πασπαλίζουμε με αλεύρι, σβήνουμε με το μηλίτη και το ζωμό, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σιγοβράζουμε (στο φούρνο) για τουλάχιστον 2 ώρες. Σερβίρουμε με την αλμύρα και ψιλοκομμένoμαϊντανό.