Menu
+

Εκτέλεση

  • Θαλασσινό Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Κλαδάκια φρέσκο φασκόμηλο 3.0 τεμ.
  • Χοιρινός λαιμός, χωρίς το κόκαλο 1.0 kg
  • Αχλάδια Anjou 1.0 kg
  • Μπύρα lager 1.0 τεμ.
  • Ελαιόλαδο
  1. Εκτέλεση

    Σοτάρουμε από όλες τις πλευρές το κρέας μας (αφού πρώτα το έχουμε καρυκεύσει με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι) μέχρι να πάρει ωραίο χρυσαφί χρώμα και το μεταφέρουμε σε δίσκο. Στη συνέχεια σοτάρουμε τα αχλάδια μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα, και τα μεταφέρουμε και αυτά σε δίσκο.

    Σβήνουμε με την μπίρα και προσθέτουμε την demi glace, το χοιρινό και τα αχλάδια. Κλείνουμε με καπάκι και μαγειρεύουμε μέχρι να είναι έτοιμο το χοιρινό. Αποσύρουμε και ξεκουράζουμε το κρέας, δένουμε την σάλτσα και σερβίρουμε.