Χοιρινό με Κόκκινο Κρασί, Ξερό Κόλιανδρο και Knorr Chili Tomato Sauce
Η κυπριακή εκδοχή χοιρινού με πικάντικη σάλτσα με τσίλι και τομάτα!

Συστατικά
Χοιρινό με Κόκκινο Κρασί, Ξερό Κόλιανδρο και Knorr Chili Tomato Sauce
Εκτέλεση


Εκτέλεση
-
χοιρινό μπούτι ή χοιρινή σπάλα, κομμένη σε μικρά κομμάτια 2.0 kg
-
Κόκκινο κρασί 1300.0 γρ
-
Κόλιανδρος ξερός, χονδροσπασμένος 30.0 γρ
-
1/3 Μάτσο φρέσκος κόλιανδρος
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Μαρινάρουμε για δώδεκα ώρες το χοιρινό μαζί με το κρασί και τον χονδροσπασμένο κόλιανδρο.
Στραγγίζουμε καλά το χοιρινό και βάζουμε τη μαρινάδα να πάρει μια βράση. Ξαφρίζουμε καλά και αποσύρουμε.
Έπειτα, τσιγαρίζουμε το χοιρινό καλά από όλες τις μεριές και σβήνουμε με τη μαρινάδα. Προσθέτουμε το Knorr Primerba Θυμάρι και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας, περίπου για 45’.
Στο τέλος προσθέτουμε την Knorr Chili Tomato Sauce και αφήνουμε να γλασάρει.
Πασπαλίζουμε από πάνω με τον φρέσκο κόλιανδρο.