Menu

Συστατικά

+

Εκτέλεση

Για τη σάλτσα


Μυρωδικά και φθινοπωρινή, φρουτένια γεύση για ένα μελωμένο, χοιρινό μπούτι. Μια εορταστική πρόταση που θα αφήσει εποχή!

...

Στάδια εκτέλεσης

  1. Εκτέλεση

    Τοποθετούμε όλα τα μυρωδικά μαζί (δεντρολίβανο, θυμάρι, φασκόμηλο, μαντζουράνα) με το σκόρδο σε γουδί και δημιουργούμε μια πάστα μυρωδικών. Στη συνέχεια, καρυκεύουμε το χοιρινό μας με το Aromat, το αλάτι και την πάστα μυρωδικών και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° για 1,5 με 2 ώρες ή μέχρι να πάρουμε θερμοκρασία 65 βαθμούς (στο κέντρο). Αφήνουμε να ξεκουραστεί το κρέας μας.
  2. Για τη σάλτσα

    Επιλέγουμε αρκετά γινωμένους λωτούς. Τους τοποθετούμε σε κατσαρόλα τη ζάχαρη και το νερό, καθαρισμένους και κομμένους (μπρινουάζ) και αφήνουμε να βράσουν και να εξατμιστεί το περισσότερο υγρό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε την ντέμι γκλας (120 γρ. έτοιμο προϊόν) και το chili flakes, καρυκεύουμε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και γλασάρουμε. Τέλος, δένουμε με βούτυρο. Για γαρνιτούρα μπορούμε να δουλέψουμε ψημένους λωτούς.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού