+

Εκτέλεση

  1. Εκτέλεση

    Βάζουμε στο φούρνο τα παντζάρια και το σκόρδο και τα ψήνουμε για περίπου 1 ώρα. Αφού ολοκληρώσουμε το ψήσιμο ξεφλουδίζουμε τα παντζάρια. Έχοντας τα βρασμένα ρεβίθια, τα οποία έχουμε ξεφλουδίσει τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με τα παντζάρια και όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε. Όσο ανακατεύεται το μείγμα προσθέτουμε σίγα σιγά τον ζωμό ρεβιθιών μέχρι να δώσετε στο χούμους την υφή που επιθυμείτε. Προσθέτουμε στην άκρη του πιάτου μια μικρή ποσότητα από κρέμα τυρί. Τέλος ραντίζουμε το χούμους με ελαιόλαδο, λιναρόσπορο και ψιλοκομμένα καρύδια
+