+

Διαδικασία

  • Τομάτες, κομμένες σε μικρά καρέ 2 τεμ.
  • Πιπεριές χοντροκομμένες 2 τεμ.
  • Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος 2 τεμ.
  • Φρέσκα μανιτάρια 200 γρ
  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1 τεμ.
  • Φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα

Για την ομελέτα

  1. Διαδικασία

    Για τα Λαχανικά

    Σε ένα μπολ βάζουμε τις τομάτες, τα μανιτάρια , την πιπεριά, τα κρεμμύδια, τη πάστα θυμάρι, το ελαιόλαδο και το βασιλικό αν και εφόσον επιλέξουμε να βάλουμε. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 5 λεπτά έως ότου αναμειχθούν τα αρώματα.

  2. Για την ομελέτα

    Σε ένα άλλο βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα με ένα σύρμα μέχρι να ανακατευτούν και να αφρατέψουν. Συμπληρώνουμε με το μείγμα λαχανικών, τη φέτα την πικάντικη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά χωρίς να λιώσουμε τη φέτα. Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Αδειάζουμε το μείγμα των αυγών στο ταψί και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά.
+