+

Λαχανικά

  • Ελαιόλαδο 100 ml
  • Κρεμμύδι μεγάλο 1 τεμ.
  • Τεμάχια σέλερι 4 τεμ.
  • Καρότα μικρά σε ροδέλες 2 τεμ.
  • Μικρό κομμάτι τζίντζερ 1 τεμ.
  • Πατάτες κομμένες κυδωνάτες 3 τεμ.

Ψάρι

Πουρές καρότου

Παρουσίαση

  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  1. Λαχανικά

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στην συνέχεια προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες και το τζίντζερ. Σκεπάζουμε με ζωμό και αλατίζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα.
  2. Ψάρι

    Προσθέτουμε το ψάρι και το σαφράν μέσα στα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 10 λεπτά ακόμα.
  3. Πουρές καρότου

    Αφαιρούμε το κρεμμύδι και το σέλινο και τοποθετούμε σε multi την μισή ποσότητα της πατάτας, ζωμό, χυμό λεμονιού και φτιάχνουμε έναν πουρέ. Στη συνέχεια στο ζωμό της σούπας( έχουμε ήδη αφαιρέσει το βραστό ψάρι) προσθέτουμε τον πουρέ και αφήνουμε τη σούπα να χυλώσει.
  4. Παρουσίαση

    Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κενέλ από τον πουρέ καρότου και μπρουσκέτες χωριάτικου ψωμιού με μυρωδικά.
+