Ψαρόσουπα
Δοκίμασε αυτήν τη νοστιμότατη ψαρόσούπα με μπακαλιάρο και μπόλικα μυρωδικά.

Συστατικά
Ψαρόσουπα
−
+
€0.0
Για τα Λαχανικά
Ελαιόλαδο
/ml
100.0 ml
0%
Κρεμμύδι μεγάλο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Τεμάχια σέλερι
/τεμ.
4.0 τεμ.
0%
Καρότα μικρά σε ροδέλες
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Μικρό κομμάτι τζίντζερ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Πατάτες κομμένες κυδωνάτες
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Για το Ψάρι
Knorr Ζωμός Σαφράν 800 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Νερό
/l
2.0 l
0%
Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο
/kg
1.0 kg
0%
Για τον Πουρέ Καρότου
Χυμός από λεμόνι
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Υγρός Ζωμός Τελειώματος Οστρακοειδή 1 lt
/ml
40.0 ml
0%

Για την Παρουσίαση
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Για τα Λαχανικά
-
Ελαιόλαδο 100.0 ml
-
Κρεμμύδι μεγάλο 1.0 τεμ.
-
Τεμάχια σέλερι 4.0 τεμ.
-
Καρότα μικρά σε ροδέλες 2.0 τεμ.
-
Μικρό κομμάτι τζίντζερ 1.0 τεμ.
-
Πατάτες κομμένες κυδωνάτες 3.0 τεμ.
Για το Ψάρι
-
Νερό 2.0 l
-
Φρέσκος μπακαλιάρος σε φιλέτο 1.0 kg
Για τον Πουρέ Καρότου
-
Χυμός από λεμόνι 1.0 τεμ.
Για την Παρουσίαση
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Λαχανικά
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες και το τζίντζερ. Σκεπάζουμε με ζωμό και αλατίζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα. -
Για το Ψάρι
Προσθέτουμε το ψάρι και το σαφράν μέσα στα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 10 λεπτά ακόμα. -
Για τον Πουρέ Καρότου
Αφαιρούμε το κρεμμύδι και το σέλινο και τοποθετούμε σε multi τη μισή ποσότητα της πατάτας, ζωμό, χυμό λεμονιού και φτιάχνουμε έναν πουρέ. Στη συνέχεια, στο ζωμό της σούπας (έχουμε ήδη αφαιρέσει το βραστό ψάρι) προσθέτουμε τον πουρέ και αφήνουμε τη σούπα να χυλώσει. -
Για την Παρουσίαση
Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κενέλ από τον πουρέ καρότου και μπρουσκέτες χωριάτικου ψωμιού με μυρωδικά.