+

Για τα Λαχανικά

  • Ελαιόλαδο 100 ml
  • Κρεμμύδι μεγάλο 1 τεμ.
  • Τεμάχια σέλερι 4 τεμ.
  • Καρότα μικρά σε ροδέλες 2 τεμ.
  • Μικρό κομμάτι τζίντζερ 1 τεμ.
  • Πατάτες κομμένες κυδωνάτες 3 τεμ.

Για το Ψάρι

Για τον Πουρέ Καρότου

Για την Παρουσίαση

  • Αλάτι
  • Πιπέρι
  1. Για τα Λαχανικά

    Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα καρότα, το σέλινο, τις πατάτες και το τζίντζερ. Σκεπάζουμε με ζωμό και αλατίζουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε, μέχρι να μαλακώσει το καρότο και η πατάτα.
  2. Για το Ψάρι

    Προσθέτουμε το ψάρι και το σαφράν μέσα στα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για 10 λεπτά ακόμα.
  3. Για τον Πουρέ Καρότου

    Αφαιρούμε το κρεμμύδι και το σέλινο και τοποθετούμε σε multi τη μισή ποσότητα της πατάτας, ζωμό, χυμό λεμονιού και φτιάχνουμε έναν πουρέ. Στη συνέχεια, στο ζωμό της σούπας (έχουμε ήδη αφαιρέσει το βραστό ψάρι) προσθέτουμε τον πουρέ και αφήνουμε τη σούπα να χυλώσει.
  4. Για την Παρουσίαση

    Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι, κενέλ από τον πουρέ καρότου και μπρουσκέτες χωριάτικου ψωμιού με μυρωδικά.
+