+

Για τα καρότα

Για τη σάλτσα κρέμα τυρί

Για το σερβίρισμα

  • Ρόδι 30 γρ
  • Φιστίκια τριμμένα 30 γρ
  • Μαϊντανός ή κόλιανδρος κομμένος 15 γρ
  1. Για τα καρότα

    Ρίχνουμε τα καρότα μέσα στο μείγμα από το ελαιόλαδο και την γλυκιά σάλτσα σόγιας, τα τοποθετούμε στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα για 20 – 30 λεπτά γυρνώντας τα μια φορά.
  2. Για τη σάλτσα κρέμα τυρί

    Ανακατεύουμε το ταχίνι, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σφένδαμο, το σκόρδο και τόσο νερό έτσι ώστε να φέρετε το μείγμα στην σωστή πυκνότητα.
  3. Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε τα καρότα περιχύνοντας από πάνω την σάλτσα ταχίνι, το ρόδι, τα φιστίκια και τον μαϊντανό.
+