Menu
+

Για τα καρότα

Για τη σάλτσα

  • Χυμός λεμονιού 30 γρ
  • Ξύδι 10 γρ
  • Σφένδαμο 10 γρ
  • Σκελίδα σκόρδο, τριμμένη 1 τεμ.
  • Νερό 30 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Ρόδι 30 γρ
  • Φιστίκια τριμμένα 30 γρ
  • Μαϊντανός ή κόλιανδρος κομμένος 15 γρ
  1. Για τα καρότα

    Ρίχνουμε τα καρότα μέσα στο μείγμα από το ελαιόλαδο και την γλυκιά σάλτσα σόγιας, τα τοποθετούμε στο ταψί σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα για 20 – 30 λεπτά γυρνώντας τα μια φορά.
  2. Για τη σάλτσα

    Ανακατεύουμε τη Hellmann's Vegan, το χυμό λεμονιού, το ξύδι, το σφένδαμο, το σκόρδο και τόσο νερό έτσι ώστε να φέρετε το μείγμα στην σωστή πυκνότητα.
  3. Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε τα καρότα περιχύνοντας από πάνω την σάλτσα ταχίνι, το ρόδι, τα φιστίκια και τον μαϊντανό.