+

Κους Κους

Σάλτσα κολοκύθας

Λαχανικά

  • Πράσινα σπαράγγια 10 τεμ.
  • Καρότo κομμένο σε κύβους 10 τεμ.
  • Πράσινα φασόλια 10 τεμ.
  • Φρέσκα κρεμμύδια 10 τεμ.
  • Πιπέρι 3 γρ
  • Αλάτι 10 γρ

Chorizo

  • Chorizo iberico 3 τεμ.

Παρουσίαση

  • Σαλάτα 100 γρ
  1. Κους Κους

    Βάζουμε το ταμπουλέ μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο και το αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το curry, το κρεμμύδι, υγραίνουμε με χυμό λεμονιού και ολοκληρώνουμε με την τομάτα και τα μυρωδικά.
  2. Σάλτσα κολοκύθας

    Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε κύβους. Επίσης, κόβουμε καρέ το shallot και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο με την κολοκύθα, προσθέτοντας το μείγμα μπαχαρικών vadouvan. Σβήνουμε με τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει.
  3. Λαχανικά

    Καθαρίζουμε τα καρότα, τα σπαράγγια, τα φασολάκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μπλανσάρουμε ξεχωριστά τα λαχανικά και στη συνέχεια τα ψήνουμε για λίγο.
  4. Chorizo

    Κόβουμε και ψήνουμε στο grill το chorizo.
  5. Παρουσίαση

    Βάζουμε το taboule σε τσέρκι. Καλύπτουμε με το chorizo και τα λαχανικά. Σερβίρουμε τη σάλτσα ξεχωριστά.
+