Ψητά λαχανικά με chorizo και κους κους
Το κους κους προέρχεται από τη Βόρεια Αφρική και έχει ως πρώτη ύλη είτε το σιτάρι είτε το σιμιγδάλι.

Συστατικά
Ψητά λαχανικά με chorizo και κους κους
−
+
€0.0
Κους Κους
Knorr Αφυδατωμένη Σαλάτα Ταμπουλέ Cous-Cous 625 gr
/γρ
335.0 γρ
0%

Νερό
/ml
500.0 ml
0%
Εσαλότ
/γρ
25.0 γρ
0%
Χυμός λεμονιού
/γρ
15.0 γρ
0%
Τομάτα κομμένη καρέ
/γρ
125.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Knorr Αφυδατωμένη Σάλτσα Κάρρυ 1,4 kg
/γρ
80.0 γρ
0%

??Sό µάTσο ????AνDρ?
/
0.0
0%
??Sό µάTσο Dυ?Sμο
/
0.0
0%
Ελαιόλαδο
/ml
50.0 ml
0%
Σάλτσα κολοκύθας
Κολοκύθα κίτρινη
/γρ
250.0 γρ
0%
Μείγμα Vadouvan
/γρ
3.0 γρ
0%
Knorr Επαγγελματικός Ζωμός Κοτόπουλου σε Gel 800 gr
/γρ
20.0 γρ
0%

??Aι??Aδο
/
0.0
0%
Εσαλότ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Λαχανικά
Πράσινα σπαράγγια
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Καρότo κομμένο σε κύβους
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Πράσινα φασόλια
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Φρέσκα κρεμμύδια
/τεμ.
10.0 τεμ.
0%
Πιπέρι
/γρ
3.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
10.0 γρ
0%
Chorizo
Chorizo iberico
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Παρουσίαση
Σαλάτα
/γρ
100.0 γρ
0%
/
Κους Κους
-
Νερό 500.0 ml
-
Εσαλότ 25.0 γρ
-
Χυμός λεμονιού 15.0 γρ
-
Τομάτα κομμένη καρέ 125.0 γρ
-
??Sό µάTσο ????AνDρ?
-
??Sό µάTσο Dυ?Sμο
-
Ελαιόλαδο 50.0 ml
Σάλτσα κολοκύθας
-
Κολοκύθα κίτρινη 250.0 γρ
-
Μείγμα Vadouvan 3.0 γρ
-
??Aι??Aδο
-
Εσαλότ 1.0 τεμ.
Λαχανικά
-
Πράσινα σπαράγγια 10.0 τεμ.
-
Καρότo κομμένο σε κύβους 10.0 τεμ.
-
Πράσινα φασόλια 10.0 τεμ.
-
Φρέσκα κρεμμύδια 10.0 τεμ.
-
Πιπέρι 3.0 γρ
-
Αλάτι 10.0 γρ
Chorizo
-
Chorizo iberico 3.0 τεμ.
Παρουσίαση
-
Σαλάτα 100.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Κους Κους
Βάζουμε το ταμπουλέ μαζί με το νερό και το ελαιόλαδο και το αφήνουμε στο ψυγείο για μια ώρα. Στη συνέχεια προσθέτουμε το curry, το κρεμμύδι, υγραίνουμε με χυμό λεμονιού και ολοκληρώνουμε με την τομάτα και τα μυρωδικά. -
Σάλτσα κολοκύθας
Καθαρίζουμε την κολοκύθα και την κόβουμε σε κύβους. Επίσης, κόβουμε καρέ το shallot και το σοτάρουμε σε ελαιόλαδο με την κολοκύθα, προσθέτοντας το μείγμα μπαχαρικών vadouvan. Σβήνουμε με τον ζωμό και αφήνουμε να βράσει. -
Λαχανικά
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα σπαράγγια, τα φασολάκια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Μπλανσάρουμε ξεχωριστά τα λαχανικά και στη συνέχεια τα ψήνουμε για λίγο. -
Chorizo
Κόβουμε και ψήνουμε στο grill το chorizo. -
Παρουσίαση
Βάζουμε το taboule σε τσέρκι. Καλύπτουμε με το chorizo και τα λαχανικά. Σερβίρουμε τη σάλτσα ξεχωριστά.