Ψητό Σουβλάκι Μανιταριού με Γλυκιά Σάλτσα Σόγιας
Εξυπηρετήστε όλους τους χορτοφάγους πελάτες σας με αυτή τη μοναδική συνταγή σουβλάκι - μανιτάρι !

Συστατικά
Για τα Μανιτάρια
-
Λευκά μανιτάρια χωρίς κοτσάνια 450 γρ
-
Μαϊντανός ψιλοκομμένος
-
Κρεμμύδι μαριναρισμένο με καπνιστή πάπρικα
-
Νερό 50 ml
-
Σπορέλαιο 50 γρ
-
Ταχίνι 50 γρ
-
Τζίντζερ σε σκόνη 3 γρ
-
Flakes Κρεμμυδιού 10 γρ
Για το Μαριναρισμένο Κρεμμύδι
-
Καπνιστή πάπρικα 15 γρ
-
Κρεμμύδι 500 γρ
Για την Παρουσίαση
-
Κρεμμύδι
-
Ψημένες φέτες ψωμιού 4 τεμ.
-
Ψητές τομάτες στη σχάρα
Στάδια εκτέλεσης
-
Για τα Μανιτάρια
Σε μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά της μαρινάδας και ανακατεύουμε με τη βοήθεια ενός φουέτ έτσι ώστε να διαλυθούν όλα τα στερεά. Στη συνέχεια τοποθετούμε και τα μανιτάρια και μαρινάρουμε για 1-2 ώρες. Ψήνουμε στην σχάρα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές.
-
Για το Μαριναρισμένο Κρεμμύδι
Κόβουμε το κρεμμύδι ζουλιέν και το τοποθετούμε σε μπασίνα. Την ίδια στιγμή προσθέτουμε τον ζωμό λαχανικών και τη καπνιστή πάπρικα. Ανακατεύουμε και το κρεμμύδι μας είναι έτοιμο -
Για την Παρουσίαση
Σε πιάτο στήνουμε 3 σουβλάκια μανιταριού με ψημένες φέτες ψωμιού, κρεμμύδι και ψητή τομάτα.