Χωριάτικη ομελέτα φούρνου
Η αγαπημένη ελληνική χωριάτικη σαλάτα ανακαλύπτει τον «κόσμο του αυγού». Μην το φοβηθείτε, αγαπήστε το!

Συστατικά
Χωριάτικη ομελέτα φούρνου
−
+
€0.0
Διαδικασία
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Τομάτες, κομμένες σε μικρά καρέ
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Πιπεριές χοντροκομμένες
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φρέσκα μανιτάρια
/γρ
200.0 γρ
0%
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
30.0 ml
0%
Για την ομελέτα
Αυγό
/τεμ.
8.0 τεμ.
0%
Φρέσκο γάλα
/ml
70.0 ml
0%
Φέτα, χοντροθρυμματισμένη
/γρ
250.0 γρ
0%
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt
/ml
60.0 ml
0%
/
Διαδικασία
-
Τομάτες, κομμένες σε μικρά καρέ 2.0 τεμ.
-
Πιπεριές χοντροκομμένες 2.0 τεμ.
-
Φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένο το πράσινο μέρος 2.0 τεμ.
-
Φρέσκα μανιτάρια 200.0 γρ
-
Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 1.0 τεμ.
-
Φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
-
Ελαιόλαδο 30.0 ml
Για την ομελέτα
-
Αυγό 8.0 τεμ.
-
Φρέσκο γάλα 70.0 ml
-
Φέτα, χοντροθρυμματισμένη 250.0 γρ
-
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, Σόγια και Λαχανικά 1 lt 60.0 ml
Στάδια εκτέλεσης
-
Διαδικασία
Για τα Λαχανικά
Σε ένα μπολ βάζουμε τις τομάτες, τα μανιτάρια , την πιπεριά, τα κρεμμύδια, τη πάστα θυμάρι, το ελαιόλαδο και το βασιλικό αν και εφόσον επιλέξουμε να βάλουμε. Ανακατεύουμε με ένα κουτάλι και το αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου 5 λεπτά έως ότου αναμειχθούν τα αρώματα.
-
Για την ομελέτα
Σε ένα άλλο βαθύ μπολ χτυπάμε τα αυγά και το γάλα με ένα σύρμα μέχρι να ανακατευτούν και να αφρατέψουν. Συμπληρώνουμε με το μείγμα λαχανικών, τη φέτα την πικάντικη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά για να αναμειχθούν όλα τα υλικά χωρίς να λιώσουμε τη φέτα. Λαδώνουμε ένα μέτριο ταψί και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180° C. Αδειάζουμε το μείγμα των αυγών στο ταψί και ψήνουμε περίπου 20 λεπτά.