Ομελέτα Kuku Sabzi
Η πιο πράσινη ομελέτα με ρίζες απο το Ιράν!

Συστατικά
Ομελέτα Kuku Sabzi
−
+
€0.0
Για την Ομελέτα
Φρέσκα Αυγά
/τεμ.
3.0 τεμ.
0%
Μαϊντανό
/γρ
30.0 γρ
0%
Κόλιανδρος
/γρ
30.0 γρ
0%
Άνηθος
/γρ
15.0 γρ
0%
Σχοινόπρασο
/γρ
30.0 γρ
0%
Καρύδια κομματιασμένα
/γρ
60.0 γρ
0%
Aποξηραμένη βερβερίδα ή goji berries
/γρ
20.0 γρ
0%
Μπέικιν πάουντερ
/γρ
5.0 γρ
0%
Chef's Tip
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
0.0 γρ
0%

/
Για την Ομελέτα
-
Φρέσκα Αυγά 3.0 τεμ.
-
Μαϊντανό 30.0 γρ
-
Κόλιανδρος 30.0 γρ
-
Άνηθος 15.0 γρ
-
Σχοινόπρασο 30.0 γρ
-
Καρύδια κομματιασμένα 60.0 γρ
-
Aποξηραμένη βερβερίδα ή goji berries 20.0 γρ
-
Μπέικιν πάουντερ 5.0 γρ
Chef's Tip
Στάδια εκτέλεσης
-
Για την Ομελέτα
Αφαιρούμε τα κοτσάνια από τα μυρωδικά και ψιλοκόβουμε τα φύλλα τους.Σε μπολ χτυπάμε τα αβγά με το μπέικιν πάουντερ και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε μέσα στα αβγά όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Σε τηγάνι και σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ζεσταίνουμε λίγο λάδι και αδειάζουμε μέσα το μίγμα των αβγών. Σκεπάζουμε με καπάκι και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά. -
Chef's Tip
Για πιο δροσιστική απόλαυση μπορούμε να τη συνοδέψουμε με μαγιονέζαή με Πικάντικη΄Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα για μια πιό πικάντικη version.