Menu

Συστατικά

+

Για τη Σάλτσα

  • Φιλέτο Αντζούγιας 2.0 τεμ.
  • Κρεμμύδι 20.0 γρ
  • Λευκό ξίδι 60.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 150.0 γρ
  • Μουστάρδα Dijon 10.0 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για τη Σαλάτα

  • Ντοματίνια 15.0 τεμ.
  • Φασολάκια, στρογγυλά 20.0 τεμ.
  • Εσαλότ 2.0 τεμ.
  • Αυγά 2.0 τεμ.
  • Κάπαρη 10.0 γρ
  • Φιλέτο Αντζούγιας
  • Φιλέτο τόνου 200.0 γρ
  • Φύλλα γαλλικής σαλάτας η καρδιά μαρουλιού 10.0 τεμ.
  • Φύλλα βασιλικού

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη Σάλτσα

    Πρώτα, τοποθετούμε σε μπλέντερ το κρεμμύδι, την αντζούγια και το σκόρδο και τα δουλεύουμε. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη μουστάρδα, το ξίδι και σταδιακά το ελαιόλαδο. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι. Τελειώνουμε με 10-20γρ παγωμένο νερό.
  2. Για τις Πατάτες

    Βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μαζί με τα κρεμμύδια, το σκόρδο και το θυμάρι.
  3. Για τη Σαλάτα

    Βράζουμε τα φασολάκια σε αλατισμένο νερό και κρυώνουμε αμέσως.

    Στη συνέχεια, βράζουμε και τα αυγά. Για να πετύχουμε ένα τέλειο βράσιμο, μετά τον πρώτο βρασμό, τραβάμε την κατσαρόλα εκτός φωτιάς και μετράμε 7 λεπτά. Κρυώνουμε σε νερό με πάγο αμέσως.

    Στήνουμε όλα τα υλικά μας σε μπολ και τελειώνουμε με το dressing.