Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Για τη σάλτσα πίτσας

  • Ελαιόλαδο 100.0 γρ
  • Φρέσκος Βασιλικός 15.0 γρ
  • Φρέσκια ρίγανη 15.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για την πίτσα μαργαρίτα

  • Τυρί μοτσαρέλα

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη σάλτσα πίτσας

    Ψιλοκόβουμε τον βασιλικό και τη ρίγανη και αναμειγνύουμε τη σάλτσα πίτσας με τα υπόλοιπα συστατικά.
  2. Για την πίτσα μαργαρίτα

    Τεμαχίζουμε τη μοτσαρέλα και τοποθετούμε τα κομμάτια πάνω στη βάση πίτσας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250 και ψήνουμε μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού