American Style Κεφτεδάκια
Τα πιο απολαυστικά κεφτεδάκια συνοδεύονται από πατάτες και την πιο γευστική σάλτσα να τα δένει!

Συστατικά
Για το Dressing
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 60 γρ
-
Λευκό ξύδι 30 γρ
-
Ζάχαρη 20 γρ
Για τα Κεφτεδάκια
-
Μοσχαρίσιος Κιμάς 600 γρ
-
Βρώμη 100 γρ
-
Γάλα 200 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλεύρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Προσθέτουμε σε μπασίνα την κέτσαπ, τη ζάχαρη, το ξύδι, την Worcester sauce, το κρεμμύδι και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα και ανακατεύουμε -
Για τα Κεφτεδάκια
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον. Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο, μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα. Σερβίρουμε με την σάλτσα μας και συνοδεύουμε με πατάτες country, baked ήπουρέ.