+

Για το Dressing

Για τα Κεφτεδάκια

  1. Για το Dressing

    Προσθέτουμε σε μπασίνα την κέτσαπ, τη ζάχαρη, το ξύδι, την Worcester sauce, το κρεμμύδι και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα και ανακατεύουμε
  2. Για τα Κεφτεδάκια

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
    Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο, μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
    Σερβίρουμε με την σάλτσα μας και συνοδεύουμε με πατάτες country, baked ήπουρέ.
+