American Style Κεφτεδάκια
Τα πιο απολαυστικά κεφτεδάκια συνοδεύονται από πατάτες και την πιο γευστική σάλτσα να τα δένει!

Συστατικά
American Style Κεφτεδάκια
−
+
€0.0
Για το Dressing
Knorr Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα 1 lt
/γρ
20.0 γρ
0%

Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
/γρ
60.0 γρ
0%
Knorr Αγγλική Worcester 1,125gr
/γρ
20.0 γρ
0%

Λευκό ξύδι
/γρ
30.0 γρ
0%
Ζάχαρη
/γρ
20.0 γρ
0%
Hellmann's Κέτσαπ 4,8 Kg
/γρ
220.0 γρ
0%

Για τα Κεφτεδάκια
Μοσχαρίσιος Κιμάς
/γρ
600.0 γρ
0%
Βρώμη
/γρ
100.0 γρ
0%
Γάλα
/γρ
200.0 γρ
0%
Knorr Primerba Ψημένο Κρεμμύδι 340 gr
/γρ
20.0 γρ
0%

Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλεύρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
/
Για το Dressing
-
Κρεμμύδι ψιλοκομμένο 60.0 γρ
-
Λευκό ξύδι 30.0 γρ
-
Ζάχαρη 20.0 γρ
Για τα Κεφτεδάκια
-
Μοσχαρίσιος Κιμάς 600.0 γρ
-
Βρώμη 100.0 γρ
-
Γάλα 200.0 γρ
-
Αλάτι
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-
Αλεύρι
-
Ελαιόλαδο
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Προσθέτουμε σε μπασίνα την κέτσαπ, τη ζάχαρη, το ξύδι, την Worcester sauce, το κρεμμύδι και την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι και Τομάτα και ανακατεύουμε -
Για τα Κεφτεδάκια
Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε. Στη συνέχεια, πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.Αλευρώνουμε τα κεφτεδάκια και τηγανίζουμε σε καυτό σπορέλαιο, μέχρι να πάρουμε ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.Σερβίρουμε με την σάλτσα μας και συνοδεύουμε με πατάτες country, baked ήπουρέ.