Menu
+

Για το Κοτόπουλο

  • Κοτόπουλο στήθος κομμένο ζουλιέν (χωρίς πέτσα και κόκκαλα) 60.0 γρ
  • Ζάχαρη μαύρη 3.0 γρ
  • Σόγια σάλτσα 5.0 γρ
  • Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 3.0 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Γαλλική μπαγκέτα 1.0 τεμ.
  • Καρότα και ρέβα μαριναρισμένα κομμένα ζουλιέν 20.0 γρ
  • Κόλιανδρο (φρέσκο)
  • Βασιλικό (φρέσκο)
  • Μέντα (φρέσκο)
  • Πιπεριές τσαλαπένιος (ψιλοκομμένες για γαρνιτούρα) 10.0 γρ
  • Φέτες αγγούρι (χωρίς σπόρους, κομμένο με το πίλερ) 3.0 τεμ.
  1. Για το Κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ζάχαρη, σόγια, τζίντζερ και Primerba πάστα σκόρδου για περίπου 2 ώρες και μετά το ψήνουμε στο grill.
  2. Για την Παρουσίαση

    Αλείφουμε τη μπαγκέτα με τη σάλτσα μουστάρδας Hellmann's και το Spicy Red Bell Pepper με Tabasco και προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα καρότα, το αγγούρι, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τη μέντα και τις πιπεριές.