+

Για το Κοτόπουλο

  • Κοτόπουλο στήθος κομμένο ζουλιέν (χωρίς πέτσα και κόκκαλα) 60 γρ
  • Ζάχαρη μαύρη 3 γρ
  • Σόγια σάλτσα 5 γρ
  • Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 3 γρ

Για την Παρουσίαση

  1. Για το Κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ζάχαρη, σόγια, τζίντζερ και Primerba πάστα σκόρδου για περίπου 2 ώρες και μετά το ψήνουμε στο grill.
  2. Για την Παρουσίαση

    Αλείφουμε τη μπαγκέτα με το cream cheese και το Spicy Red Bell Pepper με Tabasco και προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα καρότα, το αγγούρι, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τη μέντα και τις πιπεριές.