Menu
ΠΟΝΤΟΙ

Συστατικά

+

Για το Κοτόπουλο

  • Κοτόπουλο στήθος κομμένο ζουλιέν (χωρίς πέτσα και κόκκαλα) 60.0 γρ
  • Ζάχαρη μαύρη 3.0 γρ
  • Σόγια σάλτσα 5.0 γρ
  • Τζίντζερ φρεσκοτριμμένο 3.0 γρ

Για την Παρουσίαση

  • Γαλλική μπαγκέτα 1.0 τεμ.
  • Καρότα και ρέβα μαριναρισμένα κομμένα ζουλιέν 20.0 γρ
  • ????AνDρ? (Fρ?Sκ?)
  • ?Aσι???? (Fρ?Sκ?)
  • ???Tα (Fρ?Sκ?)
  • Πιπεριές τσαλαπένιος (ψιλοκομμένες για γαρνιτούρα) 10.0 γρ
  • Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Καυτερή Πιπεριά με Tabasco® 570 ml 20.0 γρ
  • Φέτες αγγούρι (χωρίς σπόρους, κομμένο με το πίλερ) 3.0 τεμ.

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για το Κοτόπουλο

    Μαρινάρουμε το κοτόπουλο με ζάχαρη, σόγια, τζίντζερ και Primerba πάστα σκόρδου για περίπου 2 ώρες και μετά το ψήνουμε στο grill.
  2. Για την Παρουσίαση

    Αλείφουμε τη μπαγκέτα με τη σάλτσα μουστάρδας Hellmann's και το Spicy Red Bell Pepper με Tabasco και προσθέτουμε το κοτόπουλο, τα καρότα, το αγγούρι, τον κόλιανδρο, το βασιλικό, τη μέντα και τις πιπεριές.
Αρχική
Προϊόντα
Αγαπημένα
Καλάθι
Μενού