Menu
+

Για το Dressing

  • Καστανή ζάχαρη 40.0 γρ
  • Ξύδι ρυζιού 30.0 ml
  • Σησαμέλαιο 15.0 γρ
  • Τζίντζερ 10.0 γρ
  • Ηλιέλαιο 60.0 ml

Για τα Ζυμαρικά

  • Λιγκουίνι 220.0 γρ
  • Κρεμμύδια Φρέσκα 2.0 τεμ.
  • Καρότο 120.0 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης 2.0 τεμ.
  • Σέλερι 50.0 γρ
  1. Για το Dressing

    Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα και ομογενοποιούμε με την βοήθεια ραβδομπλέντερ.
  2. Για τα Ζυμαρικά

    Βράζουμε τα ζυμαρικά βάσει των οδηγιών στη συσκευασία, και κρυώνουμε αμέσως.

    Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανικά, κόβουμε με τη βοήθεια ενός μαντολίνου τα καρότα σε σχήμα σπαγγέτι, τις πιπεριές εμινσέ και το σέλερι. Τοποθετούμε όλα τα υλικά σε μπασίνα, περιχύνουμε με το dressing, ανακατεύουμε, διατηρούμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες και μετά σερβίρουμε.