Bagel με Αβοκάντο και Σολομό
Ένας κλασικός, θρεπτικός συνδυασμός που δεν απογοητεύει ποτέ!

Συστατικά
Bagel με Αβοκάντο και Σολομό
−
+
€0.0
Για το Bagel
Bagel
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Καπνιστός Σολομός
/γρ
100.0 γρ
0%
Αβοκάντο
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Μισή τομάτα
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Baby Ρόκα
/γρ
20.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
Χυμός λεμονιού
/ml
20.0 ml
0%
Ελαιόλαδο
/ml
20.0 ml
0%
Hellmann's Real Μαγιονέζα 10 lt
/γρ
80.0 γρ
0%

/
Για το Bagel
-
Bagel 2.0 τεμ.
-
Καπνιστός Σολομός 100.0 γρ
-
Αβοκάντο 1.0 τεμ.
-
Μισή τομάτα 1.0 τεμ.
-
Baby Ρόκα 20.0 γρ
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
-
Χυμός λεμονιού 20.0 ml
-
Ελαιόλαδο 20.0 ml
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Bagel
Αναμιγνύουμε το τυρί κρέμα μαζί με το ελαιόλαδο και το χυμό λεμονιού και καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι.Στη συνέχεια κόβουμε το bagel και κάνουμε επάλειψη με το dressing. Μαρινάρουμε τη ρόκα με ελαιόλαδο και αλάτι και την τοποθετούμε στο bagel μαζί με τις φέτες από την τομάτα και το αβοκάντο. Τελειώνουμε προσθέτοντας τις φέτες καπνιστού σολομού.