+

Για το Bagel με Αρωματικό Dressing Μουστάρδας, Σαλάμι Λευκάδος και Φλέικς Γραβιέρας

  • Bagel 2 τεμ.
  • Κρεμμύδι, ψιλοκομμένο σε καρέ 30 γρ
  • Καρότο κομμένο καρέ 30 γρ
  • Πιπεριά Φλωρίνης κομμένη καρέ 40 γρ
  • Τομάτα κομμένη καρέ 40 γρ
  • Λάχανο άσπρο κομμένο ζουλιέν 80 γρ
  • Τριμμένο καρότο 30 γρ
  • Ξινόμηλο κομμένο ζουλιέν 50 γρ
  • Λευκό ξύδι 20 γρ
  • Σαλάμι Λευκάδος 100 γρ
  • Φλέικς γραβιέρας 50 γρ
  1. Για το Bagel με Αρωματικό Dressing Μουστάρδας, Σαλάμι Λευκάδος και Φλέικς Γραβιέρας

    Σε μπασίνα προσθέτουμε την μουστάρδα με τα λαχανικά κομμένα καρέ και αναδεύουμε.

    Αναμιγνύουμε το λάχανο με το καρότο, το ξύδι και τοανάλογο αλάτι και το αφήνουμε για μισή με 1 ώρα. Στη συνέχεια, στύβουμε καλά και αναμιγνύουμε με την μαγιονέζα και το ξινόμηλο.

    Κόβουμε το Bagel και στρώνουμε το dressing. Συνεχίζουμε με το σαλάμι και τα φλέικς γραβιέρας και τελειώνουμε με τη σαλάτα λάχανου.

+