+

Για το Bagel με Καγιανά & Παστράμι Δράμας

  1. Για το Bagel με Καγιανά & Παστράμι Δράμας

    Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με την πιπεριά. Καθαρίζουμε τις τομάτες από τη φλούδα, τις τρίβουμε σε τρίφτη και τις προσθέτουμε στο τηγάνι. Συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να εξατμιστούν σχεδόν τα μισά υγρά τις τομάτας. Προσθέτουμε τα αυγά και καρυκεύουμε με αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη εάν χρειάζεται. Ανακατεύουμε και συνεχίζουμε το μαγείρεμα, μέχρι να απορροφηθούν τελείως τα υγρά. Στο τέλος, προσθέτουμε την Πικάντικη Σάλτσα για να δώσουμε τη φρεσκάδα και σπιρτάδα που χρειάζεται το παστράμι μας.

    Κόβουμε το bagel, προσθέτουμε τον καγιανά και τη ρόκα και τελειώνουμε με τις φέτες από το παστράμι.

+