+

Για τη Μελιτζανοσαλάτα

  1. Για τη Μελιτζανοσαλάτα

    Κάνουμε τομές στις μελιτζάνες και τις γεμίζουμε με τις σκελίδες σκόρδου. Στη συνέχεια, ψήνουμε τις μελιτζάνες σε φλόγα, μέχρι να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Καθαρίζουμε κάτω από τρεχούμενο νερό τις μελιτζάνες και ψιλοκόβουμε.

    Σοτάρουμε για ένα λεπτό το μαυροκούκι, προσθέτουμε το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, μέχρι να ροδίσει το κρεμμύδι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις τομάτες και το κόκκινο κάρυ και μαγειρεύουμε για 10 λεπτά. Προσθέτουμε τη μελιτζάνα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα σε σιγανή φωτιά για 2-3 λεπτά.

  2. Για την Παρουσίαση

    Με την βοήθεια κουπάτ βάζουμε πρώτα το ψωμί, στη συνέχεια, τις ψητές φέτες τομάτας και τελειώνουμε με την μελιτζάνα μας. Ντεκοράρουμε με φύτρες και φύλλα κόλιανδρου.
+