Menu
+

Για το Burger

  • Μπιφτέκι μοσχαρίσιο
  • Ψωμάκι brioche 4.0 τεμ.
  • Μπέικον 8.0 τεμ.
  • Φέτες των 30 γρ. κατσικίσιο τυρί 4.0 τεμ.
  • Φύλλα μαρούλι 4.0 τεμ.
  • Φέτες τομάτας 4.0 τεμ.
  • Πίκλες ginger 60.0 γρ
  • Αυγό 4.0 τεμ.
  • Ginger ψιλοκομμένο 10.0 γρ
  • Ξίδι 12.0 γρ
  • Κύμινο 3.0 γρ
  • Αλάτι
  1. Για το Burger

    Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με ελάχιστο αλάτι, μέχρι να μαλακώσει αρκετά. Προσθέτουμε τη Σάλτσα Σόγιας, την Πικάντικη Σάλτσα με Τσίλι, τα λαχανικά, το ξίδι και τη σάλτσα Worcester. Αφήνουμε να μαγειρευτεί μέχρι να γλασάρει. Στο τέλος ρίχνουμε το ginger και το κύμινο.Ψήνουμε το μπιφτέκι και τα ψωμάκια. Στρώνουμε την onion jam στη βάση στα ψωμάκια και μετά βάζουμε τις πίκλες, το ginger, την τομάτα, το μαρούλι από πάνω το μπιφτέκι, το κατσικίσιο τυρί και τέλος το μπέικον και το τηγανητό αβγό. Στο πάνω μέρος προσθέτουμε μαγιονέζα.