Bitoque a la Russe με Raw ΝoΒeef Burger και Γεύση Σπανακόπιτα
Ένα πιάτο που αναδεικνύει και αναδεικνύεται από την ποιότητα των υλικών του!
Συστατικά
Bitoque a la Russe με Raw ΝoΒeef Burger και Γεύση Σπανακόπιτα
−
+
€37.37
Εκτέλεση
The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 1 x 20 x 113 g
/pack
1.0 pack
0%
Σπανάκι
/γρ
150.0 γρ
0%
Φέτα θρυμματισμένη
/γρ
60.0 γρ
0%
Αυγό
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Κρεμμύδια Φρέσκα
/τεμ.
2.0 τεμ.
0%
Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/ml
0.0 ml
0%
Σπορέλαιο
/γρ
0.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
0.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
0.0 γρ
0%
/
Εκτέλεση
-
Σπανάκι 150.0 γρ
-
Φέτα θρυμματισμένη 60.0 γρ
-
Αυγό 1.0 τεμ.
-
Κρεμμύδια Φρέσκα 2.0 τεμ.
-
Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
-
Ελαιόλαδο
-
Σπορέλαιο
-
Αλάτι
-
Πιπέρι
Στάδια εκτέλεσης
-
Εκτέλεση
Σε μια καυτή σχάρα ψήνουμε το Raw ΝoBeef Βurger φροντίζοντας να είναι ζουμερό και να αποκτήσει μια καλή κρούστα. Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε αρκετό σπορέλαιο και τηγανίζουμε ένα βιολογικό αβγό μάτι. Για τη σπανακόπιτα σοτάρουμε σε ελαιόλαδο 150 γρ. φύλλα σπανάκι, μέχρι να μειωθεί ο όγκος του στο 1/3 και προσθέτουμε το φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές λωρίδες, τη φέτα, τον άνηθο, καθώς και αλάτι και πιπέρι. Για το στήσιμο τοποθετούμε στη βάση του πιάτου τη γέμιση της σπανακόπιτας, και από πάνω βάζουμε το RawNoBeef Burger και το τηγανητό αβγό.