Menu
+

Για τη σαλάτα

  • Γιαούρτι 125 γρ
  • Χυμός λεμονιού 30 γρ
  • Φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • Φιλέτο κοτόπουλο βρασμένο και κομμένο καρέ 600 γρ
  • Μπέικον ψιλοκομμένο και σοταρισμένο 30 γρ
  • Τοματίνια cherry κομμένα 300 γρ
  • Σέλερι ψιλοκομμένο 120 γρ

Για το σερβίρισμα

  • Φύλλα καρδιάς μαρουλιού
  • Αβοκάντο κομμένα σε ψιλό καρέ 1 τεμ.
  • Μαϊντανός ψιλοκομμένος 10 γρ
  1. Για τη σαλάτα

    Σε μια μπασίνα προσθέτουμε το γιαούρτι και τη μαγιονέζα μαζί με το κρεμμύδι και το μαϊντανό, καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι και αναδεύουμε. Το διατηρούμε στο ψυγείο. Στη συνέχεια ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από το αβοκάντο μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Για το σερβίρισμα

    Σερβίρουμε στις καρδιές του μαρουλιού και τελειώνουμε με το αβοκάντο και ψιλοκομμένο μαϊντανό.