Buddha Bowl με Κινόα, Λαχανικά & Χούμους
Βάλε στο μενού σου αυτό το πολύχρωμο μπολ λαχανικών και σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά!

Συστατικά
Buddha Bowl με Κινόα, Λαχανικά & Χούμους
−
+
€5341.6
Για το Buddha Bowl
Χούμους
/γρ
0.0 γρ
0%
Ελαιόλαδο
/γρ
0.0 γρ
0%
Καπνιστή πάπρικα
/γρ
2.0 γρ
0%
Κύμινο
/γρ
2.0 γρ
0%
Knorr Ζωμός Κότας σε Σκόνη 1 kg
/γρ
10.0 γρ
0%

Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
5.0 γρ
0%

Αβοκάντο 1/2
/γρ
0.0 γρ
0%
Kale για τη βάση του μπολ
/γρ
0.0 γρ
0%
Μωβ Λάχανο ή κάποιο λάχανο της επιλογής σας, τεμαχισμένο
/γρ
0.0 γρ
0%
Καρότο, ξεφλουδισμένo
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Ρεβίθια
/γρ
370.0 γρ
0%
Μεγάλη γλυκοπατάτα, κομμένη σε κύβους
/τεμ.
1.0 τεμ.
0%
Knorr Κινόα με Τομάτα, Καρότα, Ελιές και Κάπαρη 548 γρ
/γρ
220.0 γρ
0%

/
Για το Buddha Bowl
-
Χούμους
-
Ελαιόλαδο
-
Καπνιστή πάπρικα 2.0 γρ
-
Κύμινο 2.0 γρ
-
Αβοκάντο 1/2
-
Kale για τη βάση του μπολ
-
Μωβ Λάχανο ή κάποιο λάχανο της επιλογής σας, τεμαχισμένο
-
Καρότο, ξεφλουδισμένo 1.0 τεμ.
-
Ρεβίθια 370.0 γρ
-
Μεγάλη γλυκοπατάτα, κομμένη σε κύβους 1.0 τεμ.
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Buddha Bowl
Καθαρίζουμε και κόβουμε τη γλυκοπατάτα σε κύβους και την τοποθετούμε σε ταψί. Καρυκεύουμε με αλάτι και πιπέρι, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 180° για 15 λεπτά (μέχρι οι πατάτες να ροδίσουν και να μαλακώσουν). Στη συνέχεια, τοποθετούμε τα μισά ρεβίθια σε ταψί, τα ραντίζουμε με ελαιόλαδο και τα καρυκεύουμε με θυμάρι, καπνιστή πάπρικα, ζωμό κοτόπουλο και κύμινο. Ψήνουμε στους 180° για 15-20 λεπτά. Με τα υπόλοιπα ρεβίθια δημιουργούμε το χούμους, προσθέτοντας χυμό λεμόνι, ταχίνι, κύμινο και σκόρδο. Για το στήσιμο του μπολ θα χρειαστούμε kale σαν βάση, ψητά ρεβίθια, ψητή πατάτα, αβοκάντο κομμένο σε φέτες,ψιλοκομμένο κόκκινο λάχανο, καρότο κομμένο ζουλιέν και μια ποσότητα από το χούμους. Ντεκοράρουμε με ελαιόλαδο και φύλλα κόλιανδρο.