Menu
+

Εκτέλεση

  • Μέλι 60.0 γρ
  • Πάπρικα καπνιστή 5.0 γρ
  • Πάπρικα γλυκιά 15.0 γρ
  • Μηλόξυδο 40.0 γρ
  • Ελαιόλαδο 40.0 γρ
  • Φτερούγες ή κοπανάκια κοτόπουλο 1500.0 γρ
  1. Εκτέλεση

    Σε μπασίνα τοποθετούμε όλα τα υλικά και αναμιγνύουμε. Στη συνέχεια καλύπτουμε τα κοτόπουλα με την μαρινάδα και αφήνουμε από 3 ώρες μέχρι και ένα βράδυ (όσο περισσότερο τα αφήσουμε, τόσο πιο καλό το αποτέλεσμα ).

    Στη συνέχεια αποστραγγίζουμε από την μαρινάδα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30 λεπτά. Ραντίζουμε και ανακατευτούμε με την μαρινάδα και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 190°C για ακόμη 30 λεπτά.