+

Εκτέλεση

  • Μέλι 60 γρ
  • Πάπρικα καπνιστή 5 γρ
  • Πάπρικα γλυκιά 15 γρ
  • Μηλόξυδο 40 γρ
  • Ελαιόλαδο 40 γρ
  • Φτερούγες ή κοπανάκια κοτόπουλο 1500 γρ
  1. Εκτέλεση

    Σεμπασίνατοποθετούμε όλα τα υλικά και αναμιγνύουμε στη συνέχεια καλύπτουμε τα κοτόπουλα με την μαρινάδα και αφήνουμε από 3 ώρες μέχρι και ένα βράδυ (όσοπερισσότερο τα αφήσουμε, τόσοπιο καλό το αποτέλεσμα ).

    Στη συνέχεια αποστραγγίζουμε από την μαρινάδα και ψήνουμε σεπροθερμασμένοφούρνο στους170°Cγια 30 λεπτά. Ραντίζουμε και ανακατευτούμε με την μαρινάδα και συνεχίζουμε το ψήσιμο στους 190°Cγιαακόμη30 λεπτά.