Burger Γαρίδας
Μια καλοκαιρινή πρόταση με λαχταριστό μπιφτέκι από γαρίδα συνδυασμένο με αρωματική σάλτσα πέστο!

Συστατικά
Burger Γαρίδας
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann’s Real Μαγιονέζα 2 lt
/γρ
25.0 γρ
0%
.jpg)
Πέστο
/γρ
25.0 γρ
0%
Για το Burger
Αποφλοιωμένες Γαρίδες
/γρ
125.0 γρ
0%
Τζίντζερ
/γρ
3.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Σκόρδο 340 gr
/γρ
1.0 γρ
0%

Ξύσμα lime
/γρ
5.0 γρ
0%
Για τη Σαλάτα
Μάραθος
/γρ
3.0 γρ
0%
Πορτοκάλι
/γρ
10.0 γρ
0%
Κόκκινο πιπέρι
/mg
300.0 mg
0%
Ραπανάκια
/γρ
3.0 γρ
0%
Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο
/mg
300.0 mg
0%
Κόλιανδρος
/mg
300.0 mg
0%
/
Για το Dressing
-
Πέστο 25.0 γρ
Για το Burger
-
Αποφλοιωμένες Γαρίδες 125.0 γρ
-
Τζίντζερ 3.0 γρ
-
Ξύσμα lime 5.0 γρ
Για τη Σαλάτα
-
Μάραθος 3.0 γρ
-
Πορτοκάλι 10.0 γρ
-
Κόκκινο πιπέρι 300.0 mg
-
Ραπανάκια 3.0 γρ
-
Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο 300.0 mg
-
Κόλιανδρος 300.0 mg
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Ανακατεύουμε την Hellmann's Real με την Hellmann’s Green Pesto. -
Για το Burger
Ψιλοκόβουμε τις γαρίδες και τις ανακατεύουμε με λίγο τριμμένο τζίντζερ, σκόρδο και ξύσμα lime. Το διαμορφώνουμε σε στρογγυλό σχήμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι. -
Για τη Σαλάτα
Φτιάχνουμε μια σαλάτα από μάραθο κομμένο σε λεπτές φέτες, κομματάκια πορτοκαλιού, κόκκινο πιπέρι, ραπανάκι, άνηθο και κόλιανδρο. -
Για την Παρουσίαση
Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμε το burger με το μπιφτέκι γαρίδας και την πράσινη μαγιονέζα curry. Γαρνίρουμε με τη σαλάτα από μάραθο.