Menu
+

Για το Dressing

  • Πέστο 25.0 γρ

Για το Burger

  • Αποφλοιωμένες Γαρίδες 125.0 γρ
  • Τζίντζερ 3.0 γρ
  • Ξύσμα lime 5.0 γρ

Για τη Σαλάτα

  • Μάραθος 3.0 γρ
  • Πορτοκάλι 10.0 γρ
  • Κόκκινο πιπέρι 300.0 mg
  • Ραπανάκια 3.0 γρ
  • Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο 300.0 mg
  • Κόλιανδρος 300.0 mg
  1. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε την Hellmann's Real με την Hellmann’s Green Pesto.
  2. Για το Burger

    Ψιλοκόβουμε τις γαρίδες και τις ανακατεύουμε με λίγο τριμμένο τζίντζερ, σκόρδο και ξύσμα lime. Το διαμορφώνουμε σε στρογγυλό σχήμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι.
  3. Για τη Σαλάτα

    Φτιάχνουμε μια σαλάτα από μάραθο κομμένο σε λεπτές φέτες, κομματάκια πορτοκαλιού, κόκκινο πιπέρι, ραπανάκι, άνηθο και κόλιανδρο.
  4. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμε το burger με το μπιφτέκι γαρίδας και την πράσινη μαγιονέζα curry. Γαρνίρουμε με τη σαλάτα από μάραθο.