+

Dressing

Burger

Σαλάτα

  • Μάραθος 3 γρ
  • Πορτοκάλι 10 γρ
  • Κόκκινο πιπέρι 300 mg
  • Ραπανάκια 3 γρ
  • Φρέσκο άνηθο, ψιλοκομμένο 300 mg
  • Κόλιανδρος 300 mg
  1. Dressing

    Ανακατεύουμε την Hellmann's Real με την Hellmann’s Green Pesto.
  2. Burger

    Ψιλοκόβουμε τις γαρίδες και τις ανακατεύουμε με λίγο τριμμένο τζίντζερ, σκόρδο και ξύσμα lime. Το διαμορφώνουμε σε στρογγυλό σχήμα, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψήνουμε και από τις δύο πλευρές σε καυτό τηγάνι με λίγο λάδι.
  3. Σαλάτα

    Φτιάχνουμε μια σαλάτα από το κομμένο σε λεπτές φέτες μάραθο, κομματάκια πορτοκαλιού, κόκκινο πιπέρι, ραπανάκι, άνηθο και κόλιανδρο.
  4. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Τοποθετούμε το burger μαζί με το μπιφτέκι γαρίδας και την πράσινη μαγιονέζα curry. Γαρνίρουμε με τη σαλάτα από μάραθο.
+