+

Κρεμμύδια

  • Τηγανητά κρεμμύδια σε κουρκούτι ή tempura 40 γρ

Dressing

Παρουσίαση

  1. Κρεμμύδια

    Φτιάχνουμε κουρκούτι και τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά τα κομμένα στρόγγυλα κρεμμύδια.
  2. Dressing

    Σε μπασίνα αναμιγνύουμε τη μαγιονέζα με το θυμάρι.
  3. Παρουσίαση

    Ψήνουμε το ψωμί από την εσωτερική του πλευρά.

    Τοποθετούμε στην πρώτη επιφάνεια την Hellmann’s Honey Mustard, στη συνέχεια το iceberg, το ραντίτσιο, τις φέτες με την τομάτα και το κρεμμύδι tempura.

    Στη συνέχεια τοποθετούμε το κοτόπουλο που το έχουμε περάσει από τη σχάρα ή από πλάνζα και πάνω από αυτό το λιωμένο τυρί τσένταρ. Ολοκληρώνουμε με την αρωματική μαγιονέζα με θυμάρι και το τηγανητό αυγό.

+