+

Dressing

Burger

Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche με παπαρονόσπορο 1 τεμ.
  • Σκοτύρι 25 γρ
  • Baby αντίδι 3 γρ
  • Μέντα 1500 mg
  • Κινόα (μαγειρεμένη) 5 γρ
  • Μαρούλι 5 γρ
  • Φύλλα παντζαριού 3 τεμ.
  1. Dressing

    Ανακατεύουμε την Hellmann’s Honey Mustard με την Hellmann's Real μαγιονέζα.
  2. Burger

    Ψήνουμε στο grill τις φέτες μελιτζάνας και στη συνέχεια τις βάζουμε για λίγο στον φούρνο. Σοτάρουμε το shallot με το σκόρδο και μετά προσθέτουμε την πολτοποιημένη μελιτζάνα και τα άγρια μανιτάρια. Προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι για γεύση. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Απλώνουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ένα στρογγυλό καλούπι και τις σκεπάζουμε. Γεμίζουμε το καλούπι με τη μελιτζάνα, το μείγμα μανιταριών και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι.
  3. Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά. Βάζουμε το burger μαζί με το μαρούλι και το χλιαρό μπιφτέκι από μελιτζάνα. Γαρνίρουμε με μια φέτα από κατσικίσιο τυρί, την αρωματισμένη μαγιονέζα, το μαγειρεμένο κινόα, τα φύλλα παντζαριού, τη μέντα και το baby αντίδι.
+