+

Για το Dressing

Για το Burger

Για την Παρουσίαση

  • Ψωμάκι brioche με παπαρονόσπορο 1 τεμ.
  • Σκοτύρι 25 γρ
  • Baby αντίδι 3 γρ
  • Μέντα 1500 mg
  • Κινόα (μαγειρεμένη) 5 γρ
  • Μαρούλι 5 γρ
  • Φύλλα παντζαριού 3 τεμ.
  1. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε την Hellmann’s Honey Mustard με την Hellmann's Real μαγιονέζα.
  2. Για το Burger

    Ψήνουμε στο grill τις φέτες μελιτζάνας και στη συνέχεια τις βάζουμε για λίγο στον φούρνο. Σοτάρουμε το shallot με το σκόρδο και μετά προσθέτουμε την πολτοποιημένη μελιτζάνα και τα άγρια μανιτάρια. Προσθέτουμε μια κουταλιά κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι για γεύση. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει. Απλώνουμε τις φέτες μελιτζάνας σε ένα στρογγυλό καλούπι και τις σκεπάζουμε. Γεμίζουμε το καλούπι με τη μελιτζάνα, το μείγμα μανιταριών και το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι.
  3. Για την Παρουσίαση

    Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμετο burger τοποθετώντας πάνω στο ψωμάκι το μαρούλι και το χλιαρό μπιφτέκι από μελιτζάνα. Γαρνίρουμε με μια φέτα από κατσικίσιο τυρί, αρωματισμένη μαγιονέζα, μαγειρεμένο κινόα, φύλλα παντζαριού, μέντα και baby αντίδι.
+