Burger με Ιβηρικό Xοιρινό
Μια συνταγή ισορροπημένη, απλή και ταυτόχρονα σύνθετη, που ξυπνά στη γλώσσα όλα τα καλά αποστάγματα της φύσης.

Συστατικά
Burger με Ιβηρικό Xοιρινό
−
+
€0.0
Για το Dressing
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Μέλι Μουστάρδα 570 ml
/γρ
30.0 γρ
0%
Knorr Primerba Πάστα Θυμάρι 340 gr
/γρ
10.0 γρ
0%

Hellmann's Real Μαγιονέζα 5 lt
/γρ
10.0 γρ
0%

Για το Burger
100% κρέας από Ιβηρικό χοιρινό
/γρ
150.0 γρ
0%
Αλάτι
/γρ
10.0 γρ
0%
Πιπέρι
/γρ
10.0 γρ
0%
Κατσικίσιο τυρί
/γρ
50.0 γρ
0%
Σαλάμι Λευκάδος
/γρ
35.0 γρ
0%
Φέτες τομάτας
/γρ
40.0 γρ
0%
Μαρούλι Λόλα
/γρ
25.0 γρ
0%
Πράσινες και κόκκινες ψητές πιπεριές
/γρ
40.0 γρ
0%
Hellmann's Απαλή Μουστάρδα 4,8 kg
/γρ
15.0 γρ
0%

/
Για το Dressing
-
Hellmann's Dressing για Σάντουιτς Μέλι Μουστάρδα 570 ml 30.0 γρ
Για το Burger
-
100% κρέας από Ιβηρικό χοιρινό 150.0 γρ
-
Αλάτι 10.0 γρ
-
Πιπέρι 10.0 γρ
-
Κατσικίσιο τυρί 50.0 γρ
-
Σαλάμι Λευκάδος 35.0 γρ
-
Φέτες τομάτας 40.0 γρ
-
Μαρούλι Λόλα 25.0 γρ
-
Πράσινες και κόκκινες ψητές πιπεριές 40.0 γρ
Στάδια εκτέλεσης
-
Για το Dressing
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Η προτεινόμενη ποσότητα για dressing σε κάθε burger 30γρ. -
Για το Burger
Καρυκεύουμε τον κιμά με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε το burger. -
Για την Παρουσίαση
Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το dressing, τα φύλλα του μαρουλιούκαι τις φέτες της τομάτας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χοιρινό κρέας, από πάνω τις ψητές πιπεριές με το ψητό κατσικίσιο τυρί και ολοκληρώνουμε με το ψητό σαλάμι Λευκάδος.