+

Για το Dressing

Για το Burger

  • 100% κρέας από Ιβηρικό χοιρινό 150 γρ
  • Αλάτι 10 γρ
  • Πιπέρι 10 γρ
  • Κατσικίσιο τυρί 50 γρ
  • Σαλάμι Λευκάδος 35 γρ
  • Φέτες τομάτας 40 γρ
  • Μαρούλι Λόλα 25 γρ
  • Πράσινες και κόκκινες ψητές πιπεριές 40 γρ
  1. Για το Dressing

    Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί. Η προτεινόμενη ποσότητα γιαdressingσε κάθε burger 30γρ.
  2. Για το Burger

    Καρυκεύουμε τον κιμά με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τη μουστάρδα. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε το burger.
  3. Για την Παρουσίαση

    Τοποθετούμε στην πρώτη φέτα το dressing, τα φύλλα του μαρουλιούκαι τις φέτες της τομάτας. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το χοιρινό κρέας, από πάνω τις ψητές πιπεριές με το ψητό κατσικίσιο τυρί και ολοκληρώνουμε με το ψητό σαλάμι Λευκάδος.
+