Menu

Συστατικά

+

Για τη μαγιονέζα τρούφας

  • Πάστα Τρούφα 10.0 γρ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Για το burger

  • Μανιτάρια Portobello χωρίς κοτσάνια
  • Δενδρολίβανο φρέσκο
  • Θυμάρι
  • Σκόρδο
  • Ελαιόλαδο
  • Ψωμάκια με Σπόρους Παπαρούνας 10.0 τεμ.
  • Καραμελωμένα κρεμμύδια 280.0 γρ
  • Νεροκάρδαμο 100.0 γρ

Στάδια εκτέλεσης

  1. Για τη μαγιονέζα τρούφας

    Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη Hellmann’Vegan και την πάστα τρούφας μέχρι να ομογενοποιηθούν κι έπειτα προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι μέχρι να έχουμε την επιθυμητή γεύση.

  2. Για το burger

    Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το δεντρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι. Έπειτα, με ένα πινέλο απλώνουμε το μείγμα πάνω στις 20 φέτες μανιτάρια και τα ψήνουμε μέχρι να καψαλιστούν καλά και από τις δύο πλευρές. Στη συνέχεια, κόβουμε τα ψωμάκια και με ένα πινέλο τα αλείφουμε με λάδι και τα ξεροψήνουμε στο γκριλ. Ξεκινώντας να φτιάχνουμε τα burgers, προσθέτουμε μια γενναιόδωρη ποσότητα καραμελωμένων κρεμμυδιών, τα ψητά μανιτάρια, το κάρδαμο και τη μαγιονέζα τρούφας.