+

Για το Burger

  1. Για το Burger

    Μουλιάζουμε τα λευκά φασόλια μια ημέρα πριν την προετοιμασία και τα μαγειρεύουμε μαζί με τη φακή. Σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε τα μαγειρεμένα φασόλια και τις φακές. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι για γεύση. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει και το ανακατεύουμε με το αυγό μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Το διαμορφώνουμε σε μπιφτέκι και το ψήνουμε και από τις δύο μεριές σε υψηλή φωτιά. Ανοίγουμε το ψωμί και το θωρακίζουμε από την εσωτερική πλευρά.Στήνουμε το burger μαζί με το chutney κολοκύθας και το τραγανό μπιφτέκι φασολιού. Γαρνίρουμε με το Hellmann’s Cream Cheese, τους ψημένους σπόρους κολοκύθας και με μια ανάμεικτη σαλάτα ρόκας, κόκκινου ραδικιού και φύλλων παντζαριού.
+